Terug naar de resultaten
Koop / huur
Lambertushof 3 in Nederweert 6031 EP

Lambertushof 3

6031 EP Nederweert
Vraagprijs € 900.000,- k.k. Huurprijs € 82.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte aan het Lambertushof, komt beschikbaar vanwege de verhuizing van Jan Linders Supermarkt. Het Lambertushof vormt het hart van het boodschappencentrum van Nederweert. Onder andere Kruidvat, Hema, Bruna en andere landelijke filiaalbedrijven zijn hier gevestigd. Direct aan het Lambertushof, aan de achterzijde van de winkel, is een gratis...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1025 m² In units vanaf 1025 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte aan het Lambertushof, komt beschikbaar vanwege de verhuizing van Jan Linders Supermarkt. Het Lambertushof vormt het hart van het boodschappencentrum van Nederweert. Onder andere Kruidvat, Hema, Bruna en andere landelijke filiaalbedrijven zijn hier gevestigd. Direct aan het Lambertushof, aan de achterzijde van de winkel, is een gratis parkeerplaats gesitueerd zodat de bereikbaarheid uitstekend is. Behalve de Jan Linders supermarkt zijn er ook een Aldi en een Jumbo supermarkt in Nederweert gevestigd. De gemeente Nederweert telt circa 9.000 inwoners.

Object
De winkelruimte ter grootte van 1.100 m² bvo op de begane grond heeft een mooie rechthoekige vorm en is door haar ligging mogelijk te splitsen in twee winkelruimten. Vanuit de achtergelegen parkeerplaats is de huidige entree van de winkelruimte prima bereikbaar. De bevoorrading vindt, via dezelfde parkeerplaats en middels een overheaddeur, aan de achterzijde plaats.   

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, inclusief alle installaties, vloer-, wand- en plafondafwerking en ontdaan van alle stellingen, inventaris en Jan Linders uitingen, leeg en bezemschoon opgeleverd.

Parkeren
Aan de achterzijde, direct gelegen aan onderhavige winkelruimte ligt een parkeerplaats waar circa 50 gratis parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor de consument.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 900.000,- kosten koper Huurprijs € 82.000,- per jaar Aanvaarding Per 01-05-2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1025 m² Verkoopoppervlakte 1025 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1025 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1025 m²
In units vanaf
1025 m²
Verkoop vloeroppervlakte
1025 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Lambertushof 3, 6031 EP Nederweert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.