Terug naar de resultaten
Te huur
Zwanenveld 90112 -90114 in Nijmegen 6538 SP

Zwanenveld 90112 -90114

6538 SP Nijmegen
Huurprijs € 98.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Winkelcentrum Dukenburg is met ruim 50 winkels het grootste overdekte winkelcentrum van Gelderland en te typeren als het stadsdeelcentrum van Nijmegen.

Behoudens de supermarkten van Albert Heijn en Amazing Oriëntal is het bij uitstek een funshopcentrum met formules zoals Hema, Kruidvat, Hunkemöller, ICI Paris, Only, Action, Van Haren, Zeeman Textiel,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 376 m² In units vanaf 376 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Winkelcentrum Dukenburg is met ruim 50 winkels het grootste overdekte winkelcentrum van Gelderland en te typeren als het stadsdeelcentrum van Nijmegen.

Behoudens de supermarkten van Albert Heijn en Amazing Oriëntal is het bij uitstek een funshopcentrum met formules zoals Hema, Kruidvat, Hunkemöller, ICI Paris, Only, Action, Van Haren, Zeeman Textiel, Holland & Barrett, BCC, Jeans Centre, Xenos et cetera.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte betreft de Op=Op Voordeeldrogist, beschikt over een oppervlakte van circa 376 m² en heeft goede laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde. De winkelruimte is gelegen in het drukste gedeelte van Winkelcentrum Dukenburg, in de overdekte passage tussen Hema en Albert Heijn en nabij de winkels van Holland & Barrett, Jeans Centre, Bruna, Only, Hans Anders en T-Mobile.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en een basis-sprinklernetwerk.

De door de vertrekkend huurder aangebrachte vloerafwerking, het systeemplafond met inbouwverlichting, de pui met rolluik, de airco, het toilet en de pantry-opstelling worden 'om niet' overgedragen aan de opvolgend huurder.

Parkeren
Winkelcentrum Dukenburg beschikt over een parkeergarage met circa 750 parkeerplaatsen en is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer vanwege het bus- en treinstation voor het Winkelcentrum. Gedurende de renovatie van het Winkelcentrum kan er de eerste twee uur gratis worden geparkeerd in de parkeergarage.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 98.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Aanv. 1-8-19 (ivm sprinkler) BTW van toepassing Ja Servicekosten € 18.000,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 376 m² Perceeloppervlakte 1890 m² Energie Energieklasse B Energie einddatum 25-09-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 376 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
376 m²
In units vanaf
376 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Zwanenveld 90112 -90114, 6538 SP Nijmegen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.