Terug naar de resultaten
Te huur
Arendstraat 17 in Oosterhout 4901 JJ

Arendstraat 17

4901 JJ Oosterhout
Huurprijs € 70.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 53.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda en Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² In units vanaf 280 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 53.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda en Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda en Rotterdam) en A59 (Breda en 's-Hertogenbosch) hebben veel Benelux-georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen. Onderhavige onroerende zaak bevindt zich in de Arendstraat, op een absolute top A-locatie, tegenover Kruidvat.

Object
De winkelruimte van circa 283 m² bvo op de begane grond, alsmede circa 40 m² op de verdieping, is gelegen op een absolute A-locatie in het kernwinkelgebied van de gemeente Oosterhout. De Arendstraat vormt samen met het Arendshof en de Nieuwstraat hét winkelrondje binnenstad voor de consument. Overige gebruikers in de directe omgeving zijn onder andere Bakker Bart, Douglas, Jeans Centre, Jack & Jones en Kruidvat.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt als casco verhuurd, waarbij het opleveringsniveau nader overeen te komen is. Tevens beschikt het object over een energielabel type A.

Parkeren
Parkeren is onder andere mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage Q-park Arendshof.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 70.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting per 15 november 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² Verkoopoppervlakte 280 m² Perceeloppervlakte 485 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 30-10-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 280 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
280 m²
In units vanaf
280 m²
Verkoop vloeroppervlakte
280 m²
Verdiepingen
2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Arendstraat 17, 4901 JJ Oosterhout

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.