Terug naar de resultaten
Te koop
Arendstraat 14 in Oosterhout 4901 JK

Arendstraat 14

4901 JK Oosterhout
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige belegging ligt aan de Arendstraat in Oosterhout, bekend als de hoofd winkelstraat. De Arendstraat huisvest tal van bekende retail formules zoals: C&A, Esprit, van Os Lederwaren, Douglas, Jeans Centre en Kruidvat. Met een inwoneraantal van ruim 53.000 en een verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners, kan Oosterhout aangemerkt worden als een stad van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 130 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige belegging ligt aan de Arendstraat in Oosterhout, bekend als de hoofd winkelstraat. De Arendstraat huisvest tal van bekende retail formules zoals: C&A, Esprit, van Os Lederwaren, Douglas, Jeans Centre en Kruidvat. Met een inwoneraantal van ruim 53.000 en een verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners, kan Oosterhout aangemerkt worden als een stad van formaat.

Object
Onderhavige winkelruimte huisvest Nederlands grootste telecom maatschappij, KPN. KPN heeft diverse winkels verspreid over heel Nederland en is uit menig straatbeeld niet weg te denken. De winkelruimte bestaat uit circa 130 m² op de begane grond en verbindt, door middel van een ingang aan de voor- en achterzijde van het pand, de Arendstraat met de Nieuwstraat.

Deze belegging maakt deel uit van een portefeuille met diverse winkelruimten in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RSP Makelaars.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Oosterhout
Sectie: S
Nummer: 2708

Diversen
Ten aanzien van de feitelijke staat van het verkochte object (waaronder mede begrepen de technische en milieukundige staat) geldt uitdrukkelijk dat de verkoop 'as-is' tussen partijen wordt aangegaan, hetgeen inhoudt dat verkoper op geen enkele wijze instaat voor de feitelijke staat van het verkochte object en koper het object op de transportdatum zal aanvaarden in de (feitelijke) staat waarin het, na ommekomst van de Due Diligence-periode, verkeert.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 130 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Noord-Brabant
Portefeuille
Ja
Adres tonen
Ja
Oppervlakte
130 m²
Aantal huurders
1
Route van naar Arendstraat 14, 4901 JK Oosterhout

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.