Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvel 2 in Oss 5341 CW

Heuvel 2

5341 CW Oss
Huurprijs € 2.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Deze winkelruimte betreft een gemeentelijk monument dat is gelegen op absolute A1-stand in het hart van het kernwinkelgebied van Oss. Het object ligt temidden van overige landelijke filiaalbedrijven zoals I-Centre, ICI Paris XL, Blokker, Intertoys, Kruidvat, Etos, Lady Sting, Jack & Jones, Score, Belcompany, Halfords, Vodaphone, The Phone House en T-Mobile. De hoeklocatie van het pand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 101 m² In units vanaf 101 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze winkelruimte betreft een gemeentelijk monument dat is gelegen op absolute A1-stand in het hart van het kernwinkelgebied van Oss. Het object ligt temidden van overige landelijke filiaalbedrijven zoals I-Centre, ICI Paris XL, Blokker, Intertoys, Kruidvat, Etos, Lady Sting, Jack & Jones, Score, Belcompany, Halfords, Vodaphone, The Phone House en T-Mobile. De hoeklocatie van het pand (Heuvel/Monsterstraat) geeft het pand een hoge attentiewaarde en maximale etaleringsmogelijkheden.

Object
Onderhavig pand heeft een winkeloppervlak van circa 101 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is in nader overleg te bepalen.

Parkeren
Rondom het centrum van Oss zijn ruim voldoende (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig. Tevens is het centrum uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer door de verbinding met het centraal station.

Diversen
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan 'Centrum Oss' en heeft hierin de aanduiding gemeentelijk monument en de bestemming 'Kernwinkelgebied' met differentiatieaanduiding (1) en is als zodanig bestemd voor detailhandel op alle bouwlagen, horeca 1 en dienstverlening op de begane grond en wonen op de verdieping. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 101 m² Verkoopoppervlakte 101 m² Frontbreedte 1200 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 101 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
101 m²
In units vanaf
101 m²
Verkoop vloeroppervlakte
101 m²
Frontbreedte
1200 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
↳ BTW belast
Ja
Route van naar Heuvel 2, 5341 CW Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.