RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Hunnenpad 4, 5349 BG Oss, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.625,- p.m.
Hunnenpad 4 in Oss 5349 BG

Omschrijving

Locatie
Deze recent volledig gemoderniseerde bedrijfsruimte met showroom/kantoor is gelegen aan het Hunnenpad op bedrijventerrein Danenhoef aan de zuidzijde van Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de mengeling van MKB-bedrijven, deels in combinatie met bedrijfswoningen. De bereikbaarheid is optimaal. Binnen enkele autominuten zijn, via de 'Weg van de Toekomst', de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-'s-Hertogenbosch-Waalwijk) te bereiken.

Object
Deze bedrijfsunit maakt onderdeel van een een verzamelgebouw van drie units. De units zijn volledig zelfstandig en voorzien van een eigen entree, eigen nutsvoorzieningen en eigen parkeerplaatsen op het af te sluiten voorterrein (185 m²).

Thans wordt Hunnenpad 4 (de linker bedrijfsruimte) voor de verhuur aangeboden. De totale unit is 300 m² groot en voorzien van een fraai ingebouwde showroom/kantoorruimte van in totaal 100 m² met een glazen spreekkamer. De ruimte is feitelijk zo te betrekken en geeft de mogelijkheid klanten in stijl te ontvangen.

Opleveringsniveau
Het gehele gebouw is recent voorzien van nieuwe gevelbeplating en biedt zo weer een hele frisse look. Van binnen is de unit ook gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Zo bevat de kantoor-/showroomruimte onder meer:
- een nieuw systeemplafond voorzien van led-verlichting, verdeeld in zones;
- een fraai keukeneiland en een keukenunit voorzien van een oven, magnetron en vaatwasser;
- een vaste wateraansluiting voor een koffieautomaat;
- een rookmelder/alarminstallatie;
- 18 stopcontacten;
- Cat. 5E bekabelde LAN-aansluitingen;
- geluidsgeïsoleerde serverkast;
- UPS voor netwerk;
- noodverlichting, bewijzering nooduitgang en aanwijzing blusmateriaal;
- glasvezelinternetaansluiting.

De aangrenzende bedrijfs-/magazijnruimte is onder meer voorzien van:
- een systeemplafond voorzien van led-verlichting, verdeeld in zones;
- een spanningsrail boven het systeemplafond voor makkelijke stroomaansluitingen;
- nachtverlichting met noodaccu;
- een elektrisch bedienbare overheaddeur;
- verwarming middels wandpanelen;
- een wasbak voorzien van warmwatervoorziening;
- 220 volt- en 380 voltaansluitingen op diverse plaatsen.

Het voorterrein is afsluitbaar middels een hekwerk met poort en voorzien van camerabewaking met opname.

Parkeren
Direct voor de deur is een ruim verhard buitenterrein (circa 185 m²) met uitstekende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingplan "Moleneind-Landweer en Danenhoef - Oss- 2011" en heeft hierin de bestemming Bedrijf-4 met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2, en als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2, 3.1. en 3.2 van de milieuzoneringslijst. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.625,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² Perceeloppervlakte 1500 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig