Terug naar de resultaten
Verhuurd
Voorschakelstraat 8 in Oss 5349 CC

Voorschakelstraat 8

5349 CC Oss
Huurprijs € 3.200,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Locatie: Het voormalige Philipsterrein in Oss is al enkele jaren volop in ontwikkeling en inmiddels een fraaie vestigingslocatie geworden voor een diversen bedrijven. Zo vestigden zich hier reeds Vos Volvo, Audi/Volkswagen dealer Van Udenhout en binnenkort Renault dealer Stern. Aan de Voorschakelstraat op het terrein bouwen thans mooie lokale MKB-bedrijven als Van Gruijthuisen Elektro en Dom Bosch...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 580 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Het voormalige Philipsterrein in Oss is al enkele jaren volop in ontwikkeling en inmiddels een fraaie vestigingslocatie geworden voor een diversen bedrijven. Zo vestigden zich hier reeds Vos Volvo, Audi/Volkswagen dealer Van Udenhout en binnenkort Renault dealer Stern. Aan de Voorschakelstraat op het terrein bouwen thans mooie lokale MKB-bedrijven als Van Gruijthuisen Elektro en Dom Bosch Bouw aan hun toekomst. Te midden van deze nieuwe ontwikkelingen wordt thans een opvallende én energie neutrale kantoor-/bedrijfsruimte te huur aangeboden.

Object:
Aan de Voorschakelstraat wordt op korte termijn gestart met de (circulaire) bouw van een uniek gebouw. Eigentijds, modern, opvallend én energie neutraal! Het gebouw omvat feitelijk twee delen. Het rechterdeel zal in gebruik worden genomen door Dom Bosch Bouw. Het linker deel wordt medio 3e kwartaal 2019 opgeleverd en is dan beschikbaar voor de verhuur.

Het linkerdeel bestaat uit een kantoor-/showroomruimte van circa 180 m², verdeeld over twee bouwlagen en direct aangrenzend ligt een hoge functionele bedrijfs-/magazijnruimte van circa 400 m².

Opleveringsniveau:
Kenmerkend voor deze nieuwbouw is het hoge opleveringsniveau. Kantoorruimte met onder andere een opvallende entree, hoge grote ramen met veel lichtinval, pantry voorzien van koelkast en vaatwasser, systeemplafond met hierin LED-verlichting en klimaatbeheerssystemen, elektrische vloerverwarming, wandafwerking behang klaar, luxe toiletgroep, glasvezelaansluiting, ramen en deuren voorzien van politiekeurmerk en uiteraard energie neutraal wat dus zorgt voor lage lasten voor een gebruiker.

De bedrijfsruimte wordt voorzien van twee hoge (elektrisch bedienbare) overheaddeuren en separate loopdeuren, gevlinderde betonvloer, diverse krachtstroomaansluitingen (80 Ampère) en LED-verlichting. De vrije hoogte van ruim 8 meter en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² maakt de ruimte ideaal voor het plaatsen van magazijnstellingen.

De duurzame installaties die worden geplaatst zijn onder andere zonnepanelen en lucht-water warmtepompen. Tevens worden er separaat uit te lezen energiemeters geplaatst waardoor er geen narekening hoeft plaats te vinden in de servicekosten.

Eventuele wensen van een kandidaat-huurder zijn nu nog in het bouwproces mee te nemen.

Parkeren:
Op eigen terrein worden acht exclusieve parkeerplaatsen gerealiseerd.

Bestemming:
Het gebouw wordt gerealiseerd binnen het huidige bestemmingsplan Moleneind - Landweer en Danenhoef - Oss - 2011 en heeft hierin de bestemming Bedrijf -2 en als zodanig bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2 en als zodanig zijn toegestaan bedrijven in de categorieën 2, 3.1 en 3.2, detailhandel in ABC Goederen (Auto's, Boten en Caravans), detailhandel in grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 1.000 m² mag bedragen.

Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 3.200,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting medio 3e kwartaal 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 580 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 400 m² Oppervlakte kantoorruimte 180 m² Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
400 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
180 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Voorschakelstraat 8, 5349 CC Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.