Terug naar de resultaten
Te huur
Obrechtstraat 21 in Oss 5344 AT

Obrechtstraat 21

5344 AT Oss
Huurprijs € 2.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Dit object is prominent gelegen op een A-locatie op de hoek Euterpelaan/Dr. Saal van Zwanenbergsingel. Het verzamelgebouw wordt gekenmerkt door de bijzondere bebouwing bestaande uit individuele bedrijfsunits in verschillende gevelkleuren waar een diversiteit aan gebruikers gevestigd is zoals Van Buel Sports, Vos Oss Motoren en Bike+. In de directe omgeving bevinden zich onder andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 520 m² In units vanaf 520 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit object is prominent gelegen op een A-locatie op de hoek Euterpelaan/Dr. Saal van Zwanenbergsingel. Het verzamelgebouw wordt gekenmerkt door de bijzondere bebouwing bestaande uit individuele bedrijfsunits in verschillende gevelkleuren waar een diversiteit aan gebruikers gevestigd is zoals Van Buel Sports, Vos Oss Motoren en Bike+. In de directe omgeving bevinden zich onder andere dienstverleners zoals Jeugd tandverzorging, Brabant Accountants & Belastingadviseurs en Ortho Oss.

Object
De voor de verhuur beschikbare unit is gelegen op de begane grond waar thans nog accountantskantoor Bonnet & Partners is gehuisvest. Vanwege een fusie en verhuizing binnen Oss is deze unit (circa 520 m²) per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau
De unit is thans volledig in gebruik als kantoor en voorzien van onder andere een receptiebalie, garderobe, systeemplafond met inbouwarmaturen, airco-units, siergrindvloer, c.v.-installatie voorzien van radiatoren, bij-verwarming mogelijk via luchtverwarming, alarminstallatie/rookmelders/brandslanghaspels, patchruimte met UTP Cat 6 bekabeling, modern dames- en herentoilet, kantineruimte voorzien van keukenopstelling met koelkast, vaatwasser, Quooker, combi oven/magnetron.

Voor de herkenbaarheid is het mogelijk gebruik te maken van de voorgevel voor het aanbrengen van een naamaanduiding en de direct voor het object gesitueerde vlaggenmast.

Parkeren
De, direct voor de deur gelegen, vijf (rechter) parkeerplaatsen behoren tot het gehuurde. Op de openbare weg en aan de achterzijde (mandelig terrein) zijn tevens goede parkeermogelijkheden.

Bestemming
Er zijn weinig gebouwen waar de gebruiksmogelijkheden volgens het bestemmingsplan zo ruim zijn!

Het gebouw is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Euterpelaan Oss -2013'en heeft hierin de bestemming 'Gemengd-1' met de functieaanduidingen 'gezondheidszorg' en 'jeugdopvang, kinder- en naschoolse opvang'.

Daarnaast geeft de bestemming onder meer mogelijkheden voor detailhandel in ABC-goederen, autoaccessoires en inbouw, keukens, badkamers, tegels en sanitair, detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden alsmede bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst.

Tevens zijn cultuur en ontspanning, dienstverlening en kantoren toegestaan.

Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.750,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 520 m² Diversen In units vanaf 520 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte, Maatschappelijk vastgoed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
520 m²
In units vanaf
520 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Sportinstelling
Oppervlakte
520 m²
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
520 m²
In units vanaf
520 m²
Verkoop vloeroppervlakte
520 m²
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Obrechtstraat 21, 5344 AT Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.