Terug naar de resultaten
Te huur
Landweerstraat-Zuid 91 B in Oss 5349 AK

Landweerstraat-Zuid 91 b

5349 AK Oss
Huurprijs € 2.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Onderhavige bedrijfsunit is gelegen aan de Landweerstraat-Zuid op het bedrijventerrein Landweer te Oss. Dit bedrijventerrein is optimaal bereikbaar via de Weg van de Toekomst, wat aansluiting heeft op de A50 en A59, richting Eindhoven, respectievelijk Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Object Het bedrijfscomplex (totaal circa 600 m²) voorziet in een bedrijfs-/productieruimte en is voorzien van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige bedrijfsunit is gelegen aan de Landweerstraat-Zuid op het bedrijventerrein Landweer te Oss. Dit bedrijventerrein is optimaal bereikbaar via de Weg van de Toekomst, wat aansluiting heeft op de A50 en A59, richting Eindhoven, respectievelijk Nijmegen en 's-Hertogenbosch.

Object
Het bedrijfscomplex (totaal circa 600 m²) voorziet in een bedrijfs-/productieruimte en is voorzien van entree met hal, inpandige kantine- en kleedruimte en kantoorkamer alsmede dames- en herentoilet met gemeenschappelijk voorportaal met wastafel. De kenmerkende zwarte gevel heeft de mogelijkheid om een grote naamsaandnuiding aan te brengen.

Opleveringsniveau
In de basis is het object voor verschillende opslag- en/of produktiewerkzaamheden geschikt en als zodanig voorzien van betonvloer met vloergoot, elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur, tl-armaturen, krachtstroomaansluitingen en brandslanghaspels. De bedrijfsruimte is voor een groot deel voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De kantoor-/kleedruimtes zijn voorzien van pantry, systeemplafond met tl-inbouwarmaturen, kabelgoten en alarminstallatie.

Het pand is eerder in gebruik geweest door een autoschadereparatie bedrijf en als zodanig nog voorzien van richtvloer, spuitcabine, afzuiginstallatie en mengkamer. De voorzieningen worden niet mee verhuurd maar ‘om-niet’ aan huurder ter beschikking gesteld.

Parkeren
Op het voorterrein zijn direct grenzend aan het pand 11 eigen parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss- 2011" en heeft hierin de bestemming "Bedrijf -2" en als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2. N.B. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Bouwjaar toelichting nadien diverse malen gemoderniseerd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 600 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 11 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
600 m²
Route van naar Landweerstraat-Zuid 91 b, 5349 AK Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.