Terug naar de resultaten
Te huur
Rijnstraat 9 D in Oss 5347 KL

Rijnstraat 9 d

5347 KL Oss
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen aan de Rijnstraat op bedrijventerrein Elzenburg te Oss en maakt onderdeel uit van een complex waar onder andere Biestheuvel Techniek, Urban Mobility Systems B.V., Haakpret en Inspares B.V. zijn gehuisvest. Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de N329. Dit is dé 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl) en sluit als tweemaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen aan de Rijnstraat op bedrijventerrein Elzenburg te Oss en maakt onderdeel uit van een complex waar onder andere Biestheuvel Techniek, Urban Mobility Systems B.V., Haakpret en Inspares B.V. zijn gehuisvest.

Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de N329. Dit is dé 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl) en sluit als tweemaal tweebaansweg direct aan op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch).

Object
Onderhavig bedrijfsverzamelgebouw (bouwjaar medio 2004) is modern van opzet en heeft bovendien een fraaie gevelpartij, waarbij iedere unit is voorzien van een gedeeltelijke glazen gevel ter plaatse van het kantoor. Iedere bedrijfsunit is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, pantry en eigen nutsaansluitingen. De ruimte die thans te huur wordt aangeboden omvat een bedrijfs-/opslagruimte van 200 m² en een kantoorruimte van 80 m² verdeeld over twee bouwlagen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een vloeistofdichte betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-verlichtingsarmaturen, gasheater en krachtstroom. De kantoren zijn feitelijk direct te betrekken en voorzien van pantry, toilet met fontein, c.v.-installatie met radiatoren, systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, vloerbedekking en alarminstallatie.

Parkeren
De parkeerplaatsen op het binnenterrein van het complex zijn samen met overige huurders te gebruiken. Op het gemeenschappelijk binnenterrein zullen, in overleg met verhuurder, parkeerplaatsen worden toegewezen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 200 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
200 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Rijnstraat 9 d, 5347 KL Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.