RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Rijnstraat 9 d, 5347 KL Oss, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.250,- p.m.
Rijnstraat 9 D in Oss 5347 KL

Omschrijving

Locatie
Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen aan de Rijnstraat op bedrijventerrein Elzenburg te Oss en maakt onderdeel uit van een complex waar onder andere Biestheuvel Techniek, Urban Mobility Systems B.V., Haakpret en Inspares B.V. zijn gehuisvest.

Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de N329. Dit is dé 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl) en sluit als tweemaal tweebaansweg direct aan op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch).

Object
Onderhavig bedrijfsverzamelgebouw (bouwjaar medio 2004) is modern van opzet en heeft bovendien een fraaie gevelpartij, waarbij iedere unit is voorzien van een gedeeltelijke glazen gevel ter plaatse van het kantoor. Iedere bedrijfsunit is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, pantry en eigen nutsaansluitingen. De ruimte die thans te huur wordt aangeboden omvat een bedrijfs-/opslagruimte van 200 m² en een kantoorruimte van 80 m² verdeeld over twee bouwlagen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een vloeistofdichte betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-verlichtingsarmaturen, gasheater en krachtstroom. De kantoren zijn feitelijk direct te betrekken en voorzien van pantry, toilet met fontein, c.v.-installatie met radiatoren, systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, vloerbedekking en alarminstallatie.

Parkeren
De parkeerplaatsen op het binnenterrein van het complex zijn samen met overige huurders te gebruiken. Op het gemeenschappelijk binnenterrein zullen, in overleg met verhuurder, parkeerplaatsen worden toegewezen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 280 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 200 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig