Terug naar de resultaten
Verhuurd
Rijnstraat 9 A in Oss 5347 KL

Rijnstraat 9 a

5347 KL Oss
Huurprijs € 2.700,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Locatie Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen aan de Rijnstraat op bedrijventerrein Elzenburg te Oss en maakt onderdeel uit van een complex waar onder andere Biesheuvel Techniek, Installatiebedrijf Bosmans, Melis ontstoppingsbedrijf en No Limits Coatings zijn gehuisvest. Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de N329. Dit is dé 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl) en sluit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 636 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen aan de Rijnstraat op bedrijventerrein Elzenburg te Oss en maakt onderdeel uit van een complex waar onder andere Biesheuvel Techniek, Installatiebedrijf Bosmans, Melis ontstoppingsbedrijf en No Limits Coatings zijn gehuisvest.

Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de N329. Dit is dé 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl) en sluit als tweemaal tweebaansweg direct aan op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch).

Object
De ruimte die thans te huur wordt aangeboden is fraai gelegen op de kop van het verzamelgebouw (bouwjaar medio 2004). De bedrijfsunit is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, pantry en eigen nutsaansluitingen en omvat een bedrijfs-/opslagruimte van circa 480 m², 56 m² (betonnen) verdiepingsvloer (te bereiken middels een stalen trap) en een kantoorruimte met separate kantine en toilet-/wasruimte van circa 100 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van gecoate betonvloer, twee (2) elektrisch bedienbare overheaddeuren, TL-verlichtingsarmaturen, vloerverwarming, persluchtleidingen, zware krachtstroomaansluitingen (400 ampère met thans 2x160 ampère afzekering!), brandslanghaspel(s) en noodverlichting. De aanwezige alarminstallatie en UTP Cat 6 bekabeling behoren niet tot het gehuurde en worden 'om-niet' aan huurder ter beschikking gesteld.

De kantoren en separate kantineruimte zijn feitelijk direct te betrekken en voorzien van eenvoudige keukenopstelling met Daalderop Close-in-boiler, damestoilet, separate kleedruimte met dubbel toilet, urinoir, wastrog en oogdouche, systeemplafondfond met TL-inbouwarmaturen en c.v. installatie voorzien van radiatoren en CBizz glasvezelaansluiting. De aanwezige alarminstallatie en UTP Cat 6 bekabeling behoren niet tot het gehuurde en worden 'om-niet' aan huurder ter beschikking gesteld.

Parkeren
Direct voor de bedrijfsunit zijn 3 eigen parkeerplaatsen gesitueerd. In overleg is het medegebruik van de gemeenschappelijke parkeerplekken bespreekbaar.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'MoLaDa' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-1' en als zodanig bestemd voor
bedrijven, met dien verstande, dat: 1. uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 3 tot en met 5 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat: 2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan; 3. risicovolle inrichtingen zijn toegestaan; 4. vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan; 5. bedrijven die voorkomen in de categorie 2 van de milieuzoneringsllijst zijn toegestaan in bedrijfsverzamelgebouwen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.700,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 60,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 636 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
536 m²
Vrije hoogte
600 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Rijnstraat 9 a, 5347 KL Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring