Terug naar de resultaten
Te huur
Gasstraat-Oost 30 J K & L in Oss 5349 AV

Gasstraat-Oost 30 J K & L

5349 AV Oss
Huurprijs € 2.850,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Deze bedrijfsunit is op de kop gelegen van het bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de drukke Gasstraat Oost, op bedrijventerrein Landweer te Oss. In de directe omgeving zijn onder andere Brezan Automaterialen, INQAR Oss - Autoverhuur en Shortlease, The CarWash, OssEuromaster, Carglass, Plieger (sanitair groothandel) gevestigd. De locatie is in de regio Oss derhalve...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze bedrijfsunit is op de kop gelegen van het bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de drukke Gasstraat Oost, op bedrijventerrein Landweer te Oss. In de directe omgeving zijn onder andere Brezan Automaterialen, INQAR Oss - Autoverhuur en Shortlease, The CarWash, OssEuromaster, Carglass, Plieger (sanitair groothandel) gevestigd. De locatie is in de regio Oss derhalve zeer herkenbaar te noemen.

Object
Onderhavig bedrijfsverzamelgebouw is in 2008 nieuw opgeleverd. Het gebouw is modern van opzet en heeft bovendien een fraaie gevelpartij. Binnen dit complex vestigden zich reeds eerder bedrijven zoals Car Media, Smits Wegopleiding, Knalkoning (Vuurwerk en Evenementen), Autoservice Oss en Vemag Nederland.

De ruimte die we hier thans kunnen aanbieden voor de verhuur betreft een bedrijfsruimte van circa 525 m² en een net kantoor met receptieruimte van circa 75 m². Door de aanwezigheid van 2 overheaddeuren in de zijgevel en 1 in de voorgevel is een ideale routing mogelijk. De bedrijfsruimte is voorzien van een kleine kantineruimte.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa zes meter, kent een volledig opleveringsniveau en is als zodanig onder meer voorzien van:
- vloeistofdichte betonvloer;
- drie elektrisch bedienbare overheaddeuren;
- TL-verlichtingsarmaturen;
- lichtstraten;
- gasheater;
- kantine;
- eigen gas-, water- en elektrameter;
- diverse krachtstroomaansluitingen.

De aanwezige kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- systeemplafond met TL-inbouwarmaturen;
- scheidingswanden;
- radiatoren;
- pantry voorzien van close-in-boiler;
- dames/herentoilet met fonteintje;
- aluminium kozijnen, voorzien van dubbele beglazing;
- alarminstallatie met bewegingssensoren;
- noodverlichting.

Parkeren
Direct voor de deur zijn op eigen terrein parkeermogelijkheden voor circa 5 personenauto's. Aan de zijkant van het pand zijn nog enkele extra parkeermogelijkheden welke in overleg worden aangewezen.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss ligt het verzamelgebouw in het vigerende bestemmingsplan MoLaDa en heeft hierin de bestemming " bedrijf 2" en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst, geluidszoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan, risicovolle bedrijven, vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren zijn uitgesloten, ABC (auto's, boten en caravans), detailhandel in grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 1.000 m² mag bedragen. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 180,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Oppervlakte kantoorruimte 75 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
525 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
75 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Gasstraat-Oost 30 J K & L, 5349 AV Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.