Terug naar de resultaten
Te huur
Spaanderstraat 18 in Oss 5348 LA

Spaanderstraat 18

5348 LA Oss
Huurprijs € 21.280,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Onderhavige kantoor-/showroomruimte is gelegen aan de Spaanderstraat op bedrijventerrein Elzenburg in Oss Noord. Via de Havenstraat en de Singel 1940-1945 bereikt men in enkele minuten de N329. Dit is dé toegangsweg van Oss en wordt momenteel omgebouwd tot de 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl). Deze zal dan als twee maal tweebaansweg direct aansluiten op de A50...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 304 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige kantoor-/showroomruimte is gelegen aan de Spaanderstraat op bedrijventerrein Elzenburg in Oss Noord. Via de Havenstraat en de Singel 1940-1945 bereikt men in enkele minuten de N329. Dit is dé toegangsweg van Oss en wordt momenteel omgebouwd tot de 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl). Deze zal dan als twee maal tweebaansweg direct aansluiten op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch). Hierdoor wordt de locatie nog toegankelijker.

In de directe nabijheid zijn middelgrote en internationale bedrijven gevestigd (deels in combinatie met dienstwoningen) als Vos Logistics, Trianon chocolaterie, Kennes Verhuurt, Baaijens Constructie B.V., Sikkens Service Center en Padifood.

Object
Onderhavige kantoor-/showroomruimte is enkele jaren geleden nieuw opgeleverd en verkeerd nog in nieuwstaat. De kantoorruimte heeft een fraaie gemetselde gevel en veel glaspartijen waardoor een prettig en licht werkklimaat is ontstaan.

De ruimte die te huur wordt aangeboden is verdeeld over twee bouwlagen en omvat in totaal circa 304 m². Beide verdiepingen bestaan uit één grote open kantoortuin, waarbij op de verdieping tevens een extra kantoorkamer is aangebracht. De ruimtes zijn tevens voorzien van een dames- en herentoilet met voorportaal, alsmede een pantry. In overleg met kandidaat-huurder kan een afwijkende indeling worden besproken.

Opleveringsniveau
De kantoor-/showroomruimte is nog nagenoeg nieuw en zeer volledig afgewerkt. Zo zijn de ruimten voorzien van siergrindvloer, systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en bewegingssensoren, c.v.-installatie voorzien van radiatoren, kabelgoten, pantry voorzien van vaatwasser en close-in-boiler, dames- en herentoilet met fonteintje, ontruimingsinstallatie met rookmelders, aluminium kozijnen met draai-kiep ramen en veiligheidssloten, alsmede een houten trap naar de verdieping.

Parkeren
Direct voor de deur zijn zeven parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Aan de achterzijde van het object (aan de Spaanderstraat) bestaat de mogelijkheid tot extra parkeergelegenheid.

Diversen
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Elzenburg-De Geer-Oss-2011" en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-1' en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 3 tot en met 5 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan, risicovolle inrichtingen zijn toegestaan, vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan en bedrijven die voorkomen in de categorie 2 van de milieuzoneringslijst zijn toegestaan in bedrijfsverzamelgebouwen. N.B. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 21.280,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 304 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
304 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Route van naar Spaanderstraat 18, 5348 LA Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.