Terug naar de resultaten
Te huur
Wethouder Van Eschstraat 38 in Oss 5342 AT

Wethouder van Eschstraat 38

5342 AT Oss
Huurprijs € 90,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Dit kantoor is gelegen op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie aan de Wethouder van Eschstraat te Oss; een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Oss.

Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalig kantorencentrum (Klaverhof) bestaande uit drie zelfstandige kantoortorens. In de directe omgeving zijn onder meer gerenommeerde...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 305 m² In units vanaf 305 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit kantoor is gelegen op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie aan de Wethouder van Eschstraat te Oss; een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Oss.

Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalig kantorencentrum (Klaverhof) bestaande uit drie zelfstandige kantoortorens. In de directe omgeving zijn onder meer gerenommeerde bedrijven als MSD, Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs, HPS, Lievekamp Advocatuur, het Ierse Enterprise System Partners (ESP B.V.) en Thymos Training & Advies B.V. gevestigd. In het gebouw zelf is één andere huurder gevestigd namelijk Oudshoorn Chirurgische Techniek B.V.

De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is zeer goed en per openbaar vervoer zelfs uitstekend, het NS-Station en centraal busstation zijn op slechts 300 meter afstand gelegen.

Object
De kantoorruimte die thans te huur wordt aangeboden is gelegen op de tweede verdieping en heeft een vloeroppervlak van circa 305 m². De kantoren zijn gesitueerd om een centrale kern met lift en trap, toiletgroep en keukenopstelling.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn feitelijk direct te betrekken. Zo is de verdieping per ruimte voorzien van individueel regelbare topkoeling, verwarming, ventilatie en zonnescreens en systeemplafond voorzien van tl-verlichtingsarmaturen. Elke verdieping kan via videofoon de entree op de begane grond bedienen en door middel van een intercom de toegang tot het terrein afsluiten. Tevens zijn de kantoorruimten voorzien van kabelgoten voorzien van data- en telefoonbekabeling, die samen met de klimaatinstallaties zijn geïntegreerd in de gevelomkasting van de ventilator-convectoren.

De bouwlaag is voorzien van een dames- en herentoilet alsmede keukenopstelling. Daarnaast zijn de kantoren voorzien van vloerbedekking en derhalve door een kandidaat huurder feitelijk zonder grote investeringen te betrekken.

Parkeervoorzieningen
Aan de achterzijde van het complex is een (middels een slagboom) afgesloten parkeerterrein gelegen met fietsenstalling.
Zeven (7) parkeerplaatsen behoren exclusief toe aan het gehuurde.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 90,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 305 m² Perceeloppervlakte 448 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 305 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
305 m²
In units vanaf
305 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Wethouder van Eschstraat 38, 5342 AT Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.