Terug naar de resultaten
Te huur
Frankenweg 57 in Oss 5349 AP

Frankenweg 57

5349 AP Oss
Huurprijs € 24.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de buitenzijde en op zichtlocatie op de woonboulevard in Oss. Komende vanaf de A50/A59 uit de richting ‘s-Hertogenbosch of Nijmegen volgt u afslag Oss-Oost (afslag 16) en onder aan de afslag de Graafsebaan (“Weg van de Toekomst”) richting Oss (N329). Ter hoogte van de kruising met de Julianasingel ziet u aan de linkerkant de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 560 m² In units vanaf 560 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de buitenzijde en op zichtlocatie op de woonboulevard in Oss. Komende vanaf de A50/A59 uit de richting ‘s-Hertogenbosch of Nijmegen volgt u afslag Oss-Oost (afslag 16) en onder aan de afslag de Graafsebaan (“Weg van de Toekomst”) richting Oss (N329). Ter hoogte van de kruising met de Julianasingel ziet u aan de linkerkant de woonboulevard. De boulevard heeft een hoogwaardige invulling en een gezonde mix van lokale ondernemers en landelijke filiaalbedrijven. Zo zijn hier onder meer de Kwantum, Praxis, Woonsquare, Altis Keukens, Beter Bed, Boonman Bedden, Tapijtcentrum Nederland, Jysk, Leenbakker en de Keukenconcurrent gevestigd.

Object
De winkelruimte is gelegen tussen Woonsquare en Altis Keukens en is verdeeld over twee bouwlagen, waarvan circa 300 m² op de begane grond en circa 260 m² op de (betonnen) verdieping (totaal circa 560 m²). De verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 400 kg/m² en is bereikbaar via een ruime, open trappartij. Om het huurders aantrekkelijk te maken is voor deze winkelruimte een ingroeihuur van toepassing waarbij de huurprijs jaarlijks groeit.

Opleveringsniveau
De winkel is volledig als nieuw afgewerkt en feitelijk zonder noemenswaardige investeringen te betrekken. De winkel wordt casco opgeleverd. Onderstaande voorzieningen horen niet tot het gehuurde maar worden ‘om niet’ aan huurder ter beschikking gesteld:
- brandmeldinstallatie;
- systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en geluidsboxen, airco-units;
- alarminstallatie;
- volledig ingerichte moderne keuken;
- toilet.

Parkeren
Direct voor de deur en om de gehele woonboulevard heen zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Bestemming
Het object heeft de bestemming “perifere detailhandel: woonthemacentrum” en is als zodanig bestemd voor perifere detailhandel in de vorm van een themacentrum, voor zover het betreft woninginrichting (meubels, vloerbedekking, woningstoffering (tapijten en gordijnen), zonwering en verlichting (als het betreft de verkoop van verlichtingsartikelen als ondergeschikt onderdeel van “een winkel op het gebied van woninginrichting), sanitair en keukens, tuinmeubelen”, met dien verstande dat het bedrijfsvloeroppervlak per vestiging tenminste 1.000 m² moet bedragen. In afwijking hierop mag ten hoogste 10% van het totale bedrijfsvloeroppervlak van het woonthemacentrum bestaan uit vestigingen met een bedrijfsvloeroppervlak van tenminste 500 m². Inpandige ondersteunende horecavoorzieningen tot een totaal bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 500 m². N.B. een kopie van het bestemmingsplan is op verzoek verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 24.000,- per jaar Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Doch op korte termijn BTW van toepassing Ja Servicekosten € 500,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 560 m² Verkoopoppervlakte 300 m² Diversen In units vanaf 560 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
560 m²
In units vanaf
560 m²
Verkoop vloeroppervlakte
300 m²
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Frankenweg 57, 5349 AP Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.