Terug naar de resultaten
Te huur
Heschepad 12 E in Oss 5341 GT

Heschepad 12 e

5341 GT Oss
Huurprijs € 80,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Het appartementencomplex Résidence Parkzicht, waarvan onderhavige commerciële ruimte deel uitmaakt, is op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie gesitueerd aan de Raadhuislaan/Heschepad in Oss. De Raadhuislaan vormt van oudsher één van de belangrijkste kantorenlocaties van Oss. Zo zijn in de directe omgeving onder meer het gemeentehuis, politiebureau alsmede de ING, ABN Amro en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 285 m² In units vanaf 285 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het appartementencomplex Résidence Parkzicht, waarvan onderhavige commerciële ruimte deel uitmaakt, is op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie gesitueerd aan de Raadhuislaan/Heschepad in Oss. De Raadhuislaan vormt van oudsher één van de belangrijkste kantorenlocaties van Oss. Zo zijn in de directe omgeving onder meer het gemeentehuis, politiebureau alsmede de ING, ABN Amro en Rabobank gevestigd. Naast nog enkele kantoorverzamelgebouwen vindt u er ook stadsschouwburg De Lievekamp, het Cityhotel en het Jan Cunenmuseum. De locatie Raadhuislaan is in de regio Oss derhalve als zeer herkenbaar te noemen.

De bereikbaarheid van deze locatie per openbaar vervoer is bijzonder goed. Het NS station is op loopafstand gelegen en het busstation ligt er direct naast. Hiernaast geldt dat de Raadhuislaan, ondanks de ligging midden in het centrum van de stad, goed bereikbaar is per eigen vervoer.

Object
Op de begane grond van dit bijzondere appartementencomplex zijn enkele commerciële ruimten gerealiseerd, die in diverse oppervlaktematen zijn verhuurd. Thans is aan de zijde van de Raadhuislaan/Heschepad de ABN AMRO gehuisvest en aan de zijde van het Heschepad, Bureau in ‘t Maasland (Werving en selectie) en AAC-Administraties.

Op de hoek Heschepad/Boterstraat is nog één kantoor-/balieruimte voor de verhuur beschikbaar ter grootte van circa 285 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de unit is hoog en feitelijk zijn ze zonder grote investeringen direct te betrekken. Zo omvat het opleveringsniveau onder andere een systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en luchtbehandeling voorzien van koelunits, kabelgoten voorzien van elektra-/data- en telefonieaansluitingen, scheidingswanden, toiletgroep, kantine met keukenopstelling, brandslanghaspel, alarminstallatie, noodverlichting en c.v.-installatie voorzien van radiatoren. De entree is voorzien van tochtportaal.

Parkeren
In de parkeerkelder onder het complex is één parkeerplaats gesitueerd die bij het object behoort. De parkeerkelder is rechtstreeks vanuit de unit te bereiken. Aan de achterzijde van het complex ligt een ruim openbaar (betaald) parkeerterrein.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Centrum Oss 2013" en heeft het object hierin de bestemming "Kantoren" en is als zodanig bestemd voor kantoren en dienstverlening. NB Een kopie van dit bestemmingsplan is als bijlage te downloaden. Overigens is de gemeente Oss in het kader van de vitale toekomst van de Raadhuislaan en omgeving bereid mee te denken aan alternatieve invullingen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 80,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 696,33 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 285 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 1 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 285 m² Locatie Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit Op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station Op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
285 m²
In units vanaf
285 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Heschepad 12 e, 5341 GT Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.