Terug naar de resultaten
Te huur
Etruskenweg 36 in Oss 5349 AZ

Etruskenweg 36

5349 AZ Oss
Huurprijs € 1.050,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw van in totaal vier bedrijfsunits dat is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef te Oss. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Friezenweg, Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, die aansluiting vindt op de Weg van de Toekomst en vervolgens op de A59 (Den Bosch-Nijmegen) en de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 217 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw van in totaal vier bedrijfsunits dat is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef te Oss. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Friezenweg, Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, die aansluiting vindt op de Weg van de Toekomst en vervolgens op de A59 (Den Bosch-Nijmegen) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Object
De ruimte die thans te huur wordt aangeboden betreft de hoekunit, de meest rechtse van de vier bedrijfsruimten welke recent geheel zijn gerenoveerd en gemoderniseerd en als zodanig onder andere voorzien van geheel nieuwe gevels. De bedrijfsunit welke thans te huur wordt aangeboden is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, keukenopstelling en eigen nutsaansluitingen (gas, water en elektra) en omvat een bedrijfs-/opslagruimte van circa 160 m² en een kantine-/spreekkamer-/kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen van in totaal circa 57 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare overhead, LED-verlichtingsarmaturen, verwarming middels heater en wastrog.

De kantoor-/kantineruimte is verdeeld over twee bouwlagen. De kantine annex spreekkamer op de begane grond is voorzien van keukenopstelling, systeemplafond met LED-verlichting en c.v. installatie voorzien van radiatoren. Middels een houten trap bereikt men de kantoorruimte op de verdieping met een gelijkwaardig opleveringsniveau. Beide ruimtes zijn voorzien van nieuwe laminaat vloer en zijn als zodanig feitelijk direct te betrekken.

Parkeren
Direct voor de bedrijfsunit zijn 3 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'MoLaDa' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-4' en als zodanig bestemd voor
bedrijven, met dien verstande, dat: 1. uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat: 2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn uitgesloten; 3. risicovolle inrichtingen zijn uitgesloten; 4. vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan. Detailhandel in ABC (auto's - boten en caravans), grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes zijn toegestaan. Detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.050,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 217 m² Oppervlakte kantoorruimte 57 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 09-09-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
160 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
57 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Etruskenweg 36, 5349 AZ Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring