Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkstraat 2 in Oss 5341 BK

Kerkstraat 2

5341 BK Oss
Vraagprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in één van de leukere winkelstraatjes in het kernwinkelgebied van Oss en op enkele meters afstand van de drukste winkelstraat, De Heuvel. Hier bevinden zich lokale en sfeervolle ambachtelijke ondernemers zoals juwelier Marijnissen, The Guitar Factory, Opera Men, droomwinkel Misceaup en Parfumerie/Salon Marcel. Op De Heuvel, dé...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in één van de leukere winkelstraatjes in het kernwinkelgebied van Oss en op enkele meters afstand van de drukste winkelstraat, De Heuvel. Hier bevinden zich lokale en sfeervolle ambachtelijke ondernemers zoals juwelier Marijnissen, The Guitar Factory, Opera Men, droomwinkel Misceaup en Parfumerie/Salon Marcel. Op De Heuvel, dé winkelstraat van Oss, zijn onder andere Halfords, Jeans Centre, The Sting, Holland&Barrett en Hunkemöller gevestigd! De locatie is dus uitstekend te noemen.

Object
Met een zeer opvallende en aantrekkelijke stalen pui voorzien van veel glas, beschikt de winkelruimte over een hoge attentiewaarde. Hiermee heeft de winkel ongetwijfeld de fraaiste en meest in het oog springende uitstraling van Oss. De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 120 m² op de begane grond. Achterin de winkel zijn een toilet en pantry gesitueerd.

Opleveringsniveau
De winkel wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Oss beschikt over ruim voldoende, betaalde parkeermogelijkheden. Zo bevinden zich op 500 meter loopafstand parkeergarage Bergoss en parkeergarage Oostwal, parkeerterreinen Boschpoorthof en de Wal. Tevens kent Oss een uitstekende OV-verbinding met tal van op- en uitstapplaatsen voor busvervoer en een treinstation.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Verkoopoppervlakte 120 m² Frontbreedte 550 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Verkoop vloeroppervlakte
120 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Kerkstraat 2, 5341 BK Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.