Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkstraat 7 in Oss 5341 BK

Kerkstraat 7

5341 BK Oss
Huurprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavig horeca-object bevindt zich in de markante Kerkstraat te Oss, die getypeerd kan worden door de panden met aantrekkelijke gevels en zicht op de Kerk van Oss. Dit alles heeft een sterke aantrekkingskracht op de lokale inwoners en bezoekers van Oss. Met een mix van lokale retail- en horecaformules in de straat, functioneert deze mede als aanloopstraat naar de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 85 m² In units vanaf 85 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavig horeca-object bevindt zich in de markante Kerkstraat te Oss, die getypeerd kan worden door de panden met aantrekkelijke gevels en zicht op de Kerk van Oss. Dit alles heeft een sterke aantrekkingskracht op de lokale inwoners en bezoekers van Oss. Met een mix van lokale retail- en horecaformules in de straat, functioneert deze mede als aanloopstraat naar de hoofd winkelstraat, de Heuvel.

Object
Onderhavig horeca object bestaat uit circa 85 m² op de begane grond. Het object beschikt over een aantrekkelijke en frisse uitstraling met glad gestucte wanden, een nette laminaatvloer en een nieuw geplaatste toiletgroep. Aan de voorkant van het pand zijn mogelijkheden voor het situeren van een terras. Recent is het pand voorzien van een nieuwe pui wat bijdraagt aan een hogere attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd, waarbij het casco wordt verhuurd.

Parkeren
Oss beschikt over ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Zo bevinden zich op 500 meter loopafstand parkeergarage Bergoss en parkeergarage Oostwal, parkeerterreinen Boschpoorthof en de Wal. Tevens kent Oss een uitstekende OV-verbinding met tal van op- en uitstapplaatsen voor busvervoer en een treinstation.

Diversen
Aanvaarding van het gehuurde is in overleg, doch op korte termijn.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1928 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 85 m² Verkoopoppervlakte 85 m² Frontbreedte 440 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 85 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
85 m²
In units vanaf
85 m²
Verkoop vloeroppervlakte
85 m²
Frontbreedte
440 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Kerkstraat 7, 5341 BK Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.