Terug naar de resultaten
Te huur
Gasstraat 20 in Oss 5349 AA

Gasstraat 20

5349 AA Oss
Huurprijs € 90,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het object maakt deel uit een een groter complex waar het hoofdkantoor van Brabant Zorg en Brabant Wonen is gehuisvest. Het gebouw is zeer herkenbaar gesitueerd in de binnenstad van Oss, direct naast het Centraal Station.

Object
Het gebouw is geschikt voor één gebruiker, maar door haar flexibele en moderne indeling ook geschikt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1713 m² In units vanaf 551 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object maakt deel uit een een groter complex waar het hoofdkantoor van Brabant Zorg en Brabant Wonen is gehuisvest. Het gebouw is zeer herkenbaar gesitueerd in de binnenstad van Oss, direct naast het Centraal Station.

Object
Het gebouw is geschikt voor één gebruiker, maar door haar flexibele en moderne indeling ook geschikt voor deelverhuur van separate verdiepingen. Zo heeft het gebouw een eigen entree van waaruit de trap en lift naar de verdiepingen te bereiken zijn. Het totale gebouw heeft een vloeroppervlak van circa 1.713 m² verdeeld over drie bouwlagen (begane grond circa 592 m², 1e verdieping 570 m² en 2e verdieping circa 551 m²).

De indeling varieert per verdieping. Zo heeft de begane grond en eerste verdieping een meer open structuur (het 'nieuwe werken') en heeft de bovenste verdieping een meer traditionele kantoorkamerindeling (gang met diverse kantoorkamers). Overigens wel met gebruik van veel glas zodat een prettig werkklimaat ontstaat.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn alle volledig ingericht en onder meer voorzien van een systeemplafond met moderne verlichtingsarmaturen, luxe scheidingswanden voorzien van veel glas, topkoeling, kabelgoten voorzien van aansluitingen ten behoeve van data- en telefonie en een lift.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 21 parkeerplaatsen beschikbaar, die evenredig over de verdiepingen worden verdeeld. Op circa 100 meter afstand is Q-park P+R gelegen (377 parkeerplaatsen), waar het mogelijk is abonnementen voor parkeervergunningen af te sluiten. Kosten abonnement: € 105,72 voor een vergunning van 7x24 uur en € 48,00 in combinatie met een NS-reizigersabonnement, prijzen per maand inclusief BTW.

Faciliteiten aangrenzend hoofdkantoor
Het behoort tot de mogelijkheden om, in overleg en tegen nader te bepalen voorwaarden en condities, gebruik te maken van de aanwezige spreek- en/of vergaderruimten en het volledig ingerichte bedrijfsrestaurant van het aangrenzende hoofdkantoor van Brabant Zorg/Brabant Wonen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 90,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1713 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 21 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 551 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1713 m²
In units vanaf
551 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Liften, kabelgoten, systeemplafond, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Verzamelgebouw
Kantine, vergaderruimte, sanitair
Route van naar Gasstraat 20, 5349 AA Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring