Terug naar de resultaten
Te huur
Angelenweg 141 in Oss 5349 TG

Angelenweg 141

5349 TG Oss
Huurprijs € 6.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Dit fraaie bedrijfsgebouw heeft een moderne look en is gunstig gelegen op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. De nabijheid van de Weg van de Toekomst, die direct aansluit op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch), maakt de bereikbaarheid uitstekend. Object Dit object bestaat uit een fraaie kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen met daarachter gelegen bedrijfsruimten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 860 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit fraaie bedrijfsgebouw heeft een moderne look en is gunstig gelegen op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. De nabijheid van de Weg van de Toekomst, die direct aansluit op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch), maakt de bereikbaarheid uitstekend.

Object
Dit object bestaat uit een fraaie kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen met daarachter gelegen bedrijfsruimten welke thans geheel voor de verhuur worden aangeboden. De kantoorruimte op de begane grond (circa 134 m²) is voorzien van een fraaie ruime entree, een grote kantoorruimte met receptie, twee kantoor- /spreekkamers, dames- en herentoilet en keuken. De op de eerste verdieping gelegen kantoorruimte (circa 143 m²) is eveneens voorzien van toiletgroep en keukenopstelling. Indien wenselijk is er ook archiefruimte in de kelder beschikbaar (circa 142 m²).

De direct aangrenzende bedrijfsruimte (vrije hoogte circa 7,1 meter) heeft een vloeroppervlak van 580 m² en is voorzien van een kantoorkamer voor de 'chef magazijn' en toiletruimte (circa 40 m²). Middels een stalen trap is de kantine (circa 40 m²) te bereiken welke voorzien is van een eenvoudige keukenopstelling. De ramen in de zijgevel alsmede lichtstraten creëren en prettige werkomgeving. De achter op het terrein liggende vrijstaande bedrijfsruimte (vrije hoogte circa 4,3 meter) omvat een magazijnruimte van circa 295 m².

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn onder andere voorzien van ontvangstbalie, systeemplafond voorzien van spots, brandslanghaspel, airco-units, zonnescreens, alarminstallatie, ontruimingsinstallatie, linoleum vloerbedekking, lamellen, kabelgoten en zowel op de begane grond als verdieping een keukenopstelling voorzien van vaatwasser en magnetron een dames- en herentoilet.

De aan de kantoorruimte grenzende bedrijfsruimte is onder andere voorzien van twee (2) overheaddeuren, betonvloer, led-armaturen, wastrog, gasheater, lichtstraat, alarminstallatie, persluchtleidingen en krachtstroomaansluiting 3x80 ampère.

De achter op het terrein liggende vrijstaande bedrijfsruimte is onder andere voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-armaturen en gasheater.

Parkeren
Direct voor en naast het object zijn op eigen terrein uitstekende parkeermogelijkheden (26 plekken).

Bestemming
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Moleneind, Landweer en Danenhoef Oss 2011 en heeft hierin de bestemming Bedrijf -4 met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 en als zodanig zijn bedrijven in de categorieën 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 6.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 860 m² Vrije hoogte 710 cm Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 26-11-2022 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
780 m²
Vrije hoogte
710 cm
Vrije overspanning
14 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
2
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
429 m²
In units vanaf
295 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Angelenweg 141, 5349 TG Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.