RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Angelenweg 141, 5349 TG Oss, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 6.250,- p.m.
Angelenweg 141 in Oss 5349 TG

Omschrijving

Locatie
Dit fraaie bedrijfsgebouw heeft een moderne look en is gunstig gelegen op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. De nabijheid van de Weg van de Toekomst, die direct aansluit op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch), maakt de bereikbaarheid uitstekend.

Object
Dit object bestaat uit een fraaie kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen met daarachter gelegen bedrijfsruimten welke thans geheel voor de verhuur worden aangeboden. De kantoorruimte op de begane grond (circa 134 m²) is voorzien van een fraaie ruime entree, een grote kantoorruimte met receptie, twee kantoor- /spreekkamers, dames- en herentoilet en keuken. De op de eerste verdieping gelegen kantoorruimte (circa 143 m²) is eveneens voorzien van toiletgroep en keukenopstelling. Indien wenselijk is er ook archiefruimte in de kelder beschikbaar (circa 142 m²).

De direct aangrenzende bedrijfsruimte (vrije hoogte circa 7,1 meter) heeft een vloeroppervlak van 580 m² en is voorzien van een kantoorkamer voor de 'chef magazijn' en toiletruimte (circa 40 m²). Middels een stalen trap is de kantine (circa 40 m²) te bereiken welke voorzien is van een eenvoudige keukenopstelling. De ramen in de zijgevel alsmede lichtstraten creëren en prettige werkomgeving. De achter op het terrein liggende vrijstaande bedrijfsruimte (vrije hoogte circa 4,3 meter) omvat een magazijnruimte van circa 295 m².

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn onder andere voorzien van ontvangstbalie, systeemplafond voorzien van spots, brandslanghaspel, airco-units, zonnescreens, alarminstallatie, ontruimingsinstallatie, linoleum vloerbedekking, lamellen, kabelgoten en zowel op de begane grond als verdieping een keukenopstelling voorzien van vaatwasser en magnetron een dames- en herentoilet.

De aan de kantoorruimte grenzende bedrijfsruimte is onder andere voorzien van twee (2) overheaddeuren, betonvloer, led-armaturen, wastrog, gasheater, lichtstraat, alarminstallatie, persluchtleidingen en krachtstroomaansluiting 3x80 ampère.

De achter op het terrein liggende vrijstaande bedrijfsruimte is onder andere voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-armaturen en gasheater.

Parkeren
Direct voor en naast het object zijn op eigen terrein uitstekende parkeermogelijkheden (26 plekken).

Bestemming
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Moleneind, Landweer en Danenhoef Oss 2011 en heeft hierin de bestemming Bedrijf -4 met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 en als zodanig zijn bedrijven in de categorieën 2, 3.1 en 3.2 toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 6.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 860 m² Vrije hoogte 710 cm Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 26-11-2022 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m