Terug naar de resultaten
Te huur
Gasstraat-Oost 30 B in Oss 5349 AV

Gasstraat-Oost 30 b

5349 AV Oss
Huurprijs € 875,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waarvan onderhavige unit deel uitmaakt, is gelegen aan de Gasstraat Oost, op bedrijventerrein Landweer te Oss. De Gasstraat Oost is een drukke verbindingsweg tussen de Kantsingel en de 'Weg van de Toekomst' die aansluit op de A59 en A50 en waar onder andere Euromaster, Brezan Automaterialen en Würth gehuisvest zijn. De lokatie is daardoor...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waarvan onderhavige unit deel uitmaakt, is gelegen aan de Gasstraat Oost, op bedrijventerrein Landweer te Oss. De Gasstraat Oost is een drukke verbindingsweg tussen de Kantsingel en de 'Weg van de Toekomst' die aansluit op de A59 en A50 en waar onder andere Euromaster, Brezan Automaterialen en Würth gehuisvest zijn. De lokatie is daardoor niet alleen zeer herkenbaar maar ook uitermate goed bereikbaar.

Object
Onderhavig bedrijfsverzamelgebouw is modern van opzet en heeft bovendien een fraaie gevelpartij. Binnen dit complex vestigden zich reeds recent bedrijven zoals Smits Rijopleidingen, Car Media, Vemag, de Knalkoning (Vuurwerk en Evenementen) en Autoservice Oss. De ruimte die we hier thans kunnen aanbieden voor de verhuur betreft een bedrijfsruimte van circa 185 m² inclusief een kantoor-/kantineruimte van circa 15 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is voorzien van vloeistofdichte betonvloer, elektrische bedienbare overheaddeur, tl-armaturen en gasheater. Het kantoor/kantine is voorzien van systeemplafond, eigen meterkast, toilet en pantry voorzien van close-in-boiler.

Parkeren
Op het gemeenschappelijke binnenterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. Aan alle units worden aparte parkeerplaatsen toegewezen.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss ligt het verzamelgebouw in het vigerende bestemmingsplan MoLaDa en heeft hierin de bestemming " bedrijf 2" en als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst, geluidszoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan, risicovolle bedrijven, vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren zijn uitgesloten, ABC (auto's, boten en caravans), detailhandel in grove bouwmaterialen, brand en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 1.000 m² mag bedragen. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 875,- per maand Aanvaarding Per 01-01-2020 BTW van toepassing Ja Servicekosten € 60,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 185 m² Oppervlakte kantoorruimte 15 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
185 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
15 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Gasstraat-Oost 30 b, 5349 AV Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.