Terug naar de resultaten
Te huur
Gasstraat-Oost 30 H in Oss 5349 AV

Gasstraat-Oost 30 h

5349 AV Oss
Huurprijs € 875,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waarvan onderhavige unit deel uitmaakt, is gelegen aan de Gasstraat Oost, op bedrijventerrein Landweer te Oss. De Gasstraat Oost is een drukke verbindingsweg tussen de Kantsingel en de 'Weg van de Toekomst' die aansluit op de A59 en A50 en waar onder andere Euromaster, Brezan Automaterialen en Würth gehuisvest zijn. De locatie is daardoor...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waarvan onderhavige unit deel uitmaakt, is gelegen aan de Gasstraat Oost, op bedrijventerrein Landweer te Oss. De Gasstraat Oost is een drukke verbindingsweg tussen de Kantsingel en de 'Weg van de Toekomst' die aansluit op de A59 en A50 en waar onder andere Euromaster, Brezan Automaterialen en Würth gehuisvest zijn. De locatie is daardoor niet alleen zeer herkenbaar, maar ook uitermate goed bereikbaar.

Object
Onderhavig bedrijfsverzamelgebouw is modern van opzet en heeft bovendien een fraaie gevelpartij. Binnen dit complex vestigden zich reeds bedrijven zoals Smits Rijopleidingen, Car Media, Vemag, de Knalkoning (Vuurwerk en Evenementen) en Autoservice Oss. De ruimte die we hier thans voor de verhuur kunnen aanbieden betreft een bedrijfsruimte van circa 200 m², voorzien van keuken en toilet.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is voorzien van een vloeistofdichte betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-armaturen en gasheater, alsmede een eigen meterkast, toilet en pantry.

Parkeren
Op het gemeenschappelijke binnenterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. Aan alle units worden de direct voor de unit gelegen parkeerplaatsen toegewezen.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss ligt het verzamelgebouw in het vigerende bestemmingsplan MoLaDa en heeft hierin de bestemming "bedrijf 2" en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst, geluidszoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan, risicovolle bedrijven, vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren zijn uitgesloten, ABC (auto's, boten en caravans), detailhandel in grove bouwmaterialen, brand en explosiegevaarrijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 1.000 m² mag bedragen. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 875,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 60,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 200 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
200 m²
Route van naar Gasstraat-Oost 30 h, 5349 AV Oss

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring