Terug naar de resultaten
Te huur
Kruisstraat 39 in Oss 5341 HA

Kruisstraat 39

5341 HA Oss
Huurprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkel-/horecaruimte bevindt zich aan een doorgaande weg, aan de rand van het centrum van Oss en ligt naast de bekende molen Zeldenrust aan de Kruisstraat. De laatste jaren heeft de Kruisstraat een transitie doorgemaakt waarbij het straatbeeld significant verbeterd is. De winkelstrip waarvan dit pand onderdeel uitmaakt panden hebben een moderne...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkel-/horecaruimte bevindt zich aan een doorgaande weg, aan de rand van het centrum van Oss en ligt naast de bekende molen Zeldenrust aan de Kruisstraat. De laatste jaren heeft de Kruisstraat een transitie doorgemaakt waarbij het straatbeeld significant verbeterd is. De winkelstrip waarvan dit pand onderdeel uitmaakt panden hebben een moderne uitstraling gekregen met aantrekkelijke puien en een moderne afwerking. Diverse ondernemers zoals Disco Kapper en Beautysalon, Toko Vietnam, 't Damphuukske (E-smokers), Konings Vloeren en De Hobby Hoek hebben hun plek in de Kruisstraat gevonden.

Object
Medio 2018 is dit pand geheel in stijl gerenoveerd en voorzien van fraai gevelpartij. De ruimte zelf is verdeeld in twee delen. Het voorste deel is tot op heden gebruikt als restaurant en bestaat uit circa 100 m². Het achterste gedeelte, ter grootte van circa 33 m², is ingericht als keuken en spoelkeuken. In het voorste deel zijn een tweetal toiletten met voorportaal en fonteintje gesitueerd. Vanuit de keuken is er een doorgang naar de gezamenlijke binnenplaats, die toegankelijk is door middel van een poort vanuit de Kruisstraat. Op deze binnenplaats bevindt zich tevens de vetvangput.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in de huidige 'casco' staat opgeleverd waarbij huurder 'om-niet' gebruik mag maken van de vetvangput.

Parkeren
Direct voor de deur zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen gesitueerd. Op de achtergelegen binnenplaats kan verhuurder een mogelijkheid creëren voor de stalling van bijvoorbeeld fietsen/scooters.

Bestemming
Onderhavige commerciële ruimte is bestemd voor detailhandel alsmede horeca.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Verkoopoppervlakte 120 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Verkoop vloeroppervlakte
120 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Kruisstraat 39, 5341 HA Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring