Terug naar de resultaten
Te huur
Kantsingel 16 in Oss 5349 AJ

Kantsingel 16

5349 AJ Oss
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Dit kantoorgebouw ligt zeer markant aan de Kantsingel, op bedrijventerrein Moleneind in Oss. De Kantsingel is een van de belangrijkste invalswegen naar de stad en voorts zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, kort nabij de N329 (weg van de Toekomst) die aansluiting geeft op de A50 en A59, richting Eindhoven, respectievelijk Nijmegen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit kantoorgebouw ligt zeer markant aan de Kantsingel, op bedrijventerrein Moleneind in Oss. De Kantsingel is een van de belangrijkste invalswegen naar de stad en voorts zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, kort nabij de N329 (weg van de Toekomst) die aansluiting geeft op de A50 en A59, richting Eindhoven, respectievelijk Nijmegen en 's-Hertogenbosch.

Object
De kantoorruimte die hier per 1 februari 2020 te huur wordt aangeboden maakt onderdeel uit van een groter kantoorgebouw waar Van de Goor Accountancy & Belastingadvies is gehuisvest. De zelfstandige kantoorunit (circa 150 m²) ligt links op de begane grond en is zowel via de ruime gemeenschappelijke hoofdentree als via een eigen zij-entree te benaderen. De unit zelf omvat een kantoortuin met één separate kantoor- én één separate spreekkamer.

Opleveringsniveau
De unit is onder meer voorzien van een nette vloerafwerking, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, airco-units, eigen alarminstallatie, modern dames- en herentoilet, keuken met oven/magnetron, radiatoren en kabelgoten. De ruimte is als zodanig zó te betrekken.

Parkeren
Voor huurder zijn zes eigen parkeerplaatsen gereserveerd.


Diversen
Het gebouw is gelegen in het bestemmingsplan Moleneind-Landweer en Danenhoef (MoLaDa) Oss - 2011 en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-2' met als functieaanduiding 'kantoor'.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting per 1 februari 2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 1046 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Kantsingel 16, 5349 AJ Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.