Terug naar de resultaten
Te huur
Orseleindstraat 34 D in Oss 5346 SL

Orseleindstraat 34 d

5346 SL Oss
Vraagprijs € 575,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Vlakbij het centrum van Oss en nabij de rondweg De Singel ligt dit kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit zes bedrijfsunits met gemeenschappelijk voorterrein. Hier zijn thans onder andere Sanitair Installatie Oss, De Persgroep Distributie, en de Dierenambulance gehuisvest. Het object Thans kunnen wij een geheel zelfstandige bedrijfsunit van circa 115 m² voor de verhuur...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 115 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Vlakbij het centrum van Oss en nabij de rondweg De Singel ligt dit kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit zes bedrijfsunits met gemeenschappelijk voorterrein. Hier zijn thans onder andere Sanitair Installatie Oss, De Persgroep Distributie, en de Dierenambulance gehuisvest.

Het object
Thans kunnen wij een geheel zelfstandige bedrijfsunit van circa 115 m² voor de verhuur aanbieden. De ruimte is voorzien van een inbouwkantoortje en toiletruimte.

Opleveringsniveau
De unit is voorzien van een grote (handmatig bedienbare) overheaddeur (4 meter breed en 3,60 meter hoog), betonvloer, TL-armaturen, toilet en meterkast (tussenmeters) en krachtstroomaansluitingen. Door de aanwezigheid van een lichtstraat in het dak en ramen in de voorgevel heerst er een prettige werkomgeving.

Parkeren
Op het gezamenlijke binnenterrein zijn enkele parkeerplaatsen gesitueerd. Aan de openbare weg zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het bestemmingsplan Midden-Noord-Oss- 2012 en heeft hierin de bestemming Bedrijf en is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst. Geluidzoneringsplichtige en risicovolle inrichtingen, vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren zijn uitgesloten. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 575,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1982 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 115 m² Vrije hoogte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
115 m²
Vrije hoogte
400 cm
Route van naar Orseleindstraat 34 d, 5346 SL Oss

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.