Terug naar de resultaten
Te huur
Oostwal 209 in Oss 5341 KM

Oostwal 209

5341 KM Oss
Vraagprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Deze zeer representatieve commerciële ruimte is zeer herkenbaar gelegen op zichtlocatie aan één van de drukste kruisingen (Oostwal/Hooghuisstraat) van Oss en midden in het kloppend hart van de gemeente Oss. Het kernwinkelgebied van Oss is op circa 100 meter gesitueerd. Het gemeentehuis, NS Station en diverse horecagelegenheden liggen op loopafstand. Object Deze ruimte is thans nog in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 140 m² In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze zeer representatieve commerciële ruimte is zeer herkenbaar gelegen op zichtlocatie aan één van de drukste kruisingen (Oostwal/Hooghuisstraat) van Oss en midden in het kloppend hart van de gemeente Oss. Het kernwinkelgebied van Oss is op circa 100 meter gesitueerd. Het gemeentehuis, NS Station en diverse horecagelegenheden liggen op loopafstand.

Object
Deze ruimte is thans nog in gebruik bij een filiaal van de SNS Bank, maar komt wegens een verhuizing naar het kernwinkelgebied van Oss, medio derde kwartaal 2020 beschikbaar. De moderne ruimte heeft een vloeroppervlak van circa 140 m² en heeft een fraaie, zeer functionele indeling met ruime entree met balie, vijf spreekkamers, separate keukenruimte, toiletruimte en c.v.-ruimte. De huidige kamerindeling en afwerking waaronder bijvoorbeeld receptiebalie, airco-units en verlichting is aangebracht door SNS en wordt ter overname aangeboden.

Parkeren
In de nabijgelegen Parkeergarage Bergoss zijn uitstekende betaalbare parkeermogelijkheden voor bezoekers. Abonnementen zijn er van € 60,00 per maand voor een volledig abonnement en € 40,00 per maand (inclusief BTW) voor zakelijke gebruikers.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het bestemmingsplan 'Centrum - Oss- 2013' en heeft hierin de bestemming kantoren, dienstverlening en maatschappelijke functies, alsmede beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten voor zover genoemd in de milieuzoneringslijst. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 140 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
140 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Oostwal 209, 5341 KM Oss

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring