Terug naar de resultaten
Koop / huur
Griekenweg 29 in Oss 5342 PX

Griekenweg 29

5342 PX Oss
Prijs op aanvraag Huurprijs € 175.000,- Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Aan dé entree van Oss is dit bijzondere gebouw gelegen. Jarenlang was dit gebouw één van de grootste Renault vestigingen in Nederland en het toonbeeld van succes voor Renault en is nu klaar voor een nieuwe gebruiker met dezelfde succesvolle ambities! De locatie pal aan 'De Weg van de Toekomst' en op slechts enkele autominuten van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A50...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2934 m² In units vanaf 2934 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Aan dé entree van Oss is dit bijzondere gebouw gelegen. Jarenlang was dit gebouw één van de grootste Renault vestigingen in Nederland en het toonbeeld van succes voor Renault en is nu klaar voor een nieuwe gebruiker met dezelfde succesvolle ambities! De locatie pal aan 'De Weg van de Toekomst' en op slechts enkele autominuten van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A50 (Oss-’s-Hertogenbosch) geeft deze ambitieuze ondernemer alle herkenbaarheid die daarbij wenselijk is.

Object
Het gebouw bestaat feitelijk uit vier delen. De herkenbare showroom in twee bouwlagen aan de Weg van de Toekomst met enorme schuine glazen pui, daarachter de showroomruimte met daarnaast de reparatiewerkplaats met magazijn. Grenzend aan het gebouw staat een kantoor in twee bouwlagen dat jarenlang als Holding kantoor dienst deed en waarin klanten en relaties op niveau werden ontvangen. Het totale gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 2.934 m² en is gelegen op een ruim perceel van 4.663 m².

Het gebouw kent vele invulmogelijkheden, uiteraard als showroom maar ook meer creatieve alternatieve invullingen zoals bijvoorbeeld een industriële kantoorinvulling aan de zijde van de Weg van de Toekomst en aangrenzend showroomruimte of magazijn behoren tot de mogelijkheden. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek. De voormalige Renault-garage in Amsterdam op de hoek Wibautstraat en het Prins Bernhardplein waar thans het financieel Dagblad, BNR Nieuwsradio en Funda zijn gehuisvest zijn een voorbeeld in extremis wat voor moois kan ontstaan in een mengeling van gebruikers en functies.

Opleveringsniveau
Het object is onder andere voorzien van siergrindvloer, tl-verlichtingsarmaturen, gasheaters, kantine met keukenopstelling. De werkplaats is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeuren, gasheater, wastrog en krachtstroominstallatie.

Parkeren
Direct voor en om het pand heen zijn op eigen terrein ruime parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan MoLaDa (Moleneind, Landweer en Danenhoef) - 2011 en heeft hierin de bestemming “Bedrijf-3” met functieaanduiding 4.1 en geluidszoneringsplichtige inrichtingen uitgesloten”. Het object is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2 en 3.1, 3.2 en 4.1 van de milieuzoneringslijst”. Detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, vijvers, zwembaden, landbouwwerktuigen, tuinhuisjes, keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn deels toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op verzoek verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs € 175.000,- Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2934 m² Perceeloppervlakte 4663 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 2934 m² Diversen In units vanaf 2934 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
2934 m²
In units vanaf
2934 m²
Route van naar Griekenweg 29, 5342 PX Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.