Terug naar de resultaten
Koop / huur
Friezenweg 14 in Oss 5349 AW

Friezenweg 14

5349 AW Oss
Vraagprijs € 1.050.000,- k.k. Huurprijs € 80.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Dit functionele bedrijfspand met kleinschalige kantoor-/kantineruimte is gelegen aan de Friezenweg op bedrijventerrein Danenhoef aan de zuidzijde van Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de mengeling van MKB-bedrijven, deels in combinatie met bedrijfswoningen. De bereikbaarheid is optimaal. Binnen enkele autominuten zijn, via de 'Weg van de Toekomst', de A50...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2250 m² In units vanaf 850 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit functionele bedrijfspand met kleinschalige kantoor-/kantineruimte is gelegen aan de Friezenweg op bedrijventerrein Danenhoef aan de zuidzijde van Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de mengeling van MKB-bedrijven, deels in combinatie met bedrijfswoningen. De bereikbaarheid is optimaal. Binnen enkele autominuten zijn, via de 'Weg van de Toekomst', de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-Den Bosch-Waalwijk) te bereiken.

Object
In dit gebouw wordt thans de gehele bedrijfsruimte aan de voorzijde (850 m²) voor de verhuur aangeboden. Eventueel kan deze ruimte in twee units worden gesplitst. De linkerbedrijfsruimte (bedrijfsunit 1) heeft dan een oppervlakte van 355 m² en de rechter bedrijfsruimte (bedrijfsunit 2) heeft een oppervlakte van 450 m². Deze unit is voorzien van een kantine van circa 45 m². Beide bedrijfsunits zijn voorzien van een overheaddeur en toiletten.

Opleveringsniveau
De units worden te huur aangeboden in de huidige staat inclusief handmatig bedienbare overheaddeur (afmetingen 4,05 meter breed x 3,10 meter hoog en 3,05 meter breed x 2,90 meter hoog), tl-armaturen, brandslanghaspel(s). Er zijn persluchtleidingen aanwezig waarvan huurder 'om-niet' gebruik mag maken. De vrije hoogte van de bedrijfsruimten bedraagt circa 3 meter (onderkant spant). Het complex is voorzien van een eigen traforuimte met 650 Ampère!! krachtstroomaansluiting.

De kantine-/kantoorruimte is voorzien van radiatoren, eenvoudig keukenblok en toiletgroep voorzien van dames- en herentoilet.

Parkeren
Direct voor de deur is een ruim verhard buitenterrein met uitstekende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingplan "Moleneind-Landweer en Danenhoef - Oss- 2011" en heeft hierin de bestemming Bedrijf-4 met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2, en als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2, 3.1. en 3.2 van de milieuzoneringslijst. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.050.000,- kosten koper Huurprijs € 80.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2250 m² Perceeloppervlakte 4000 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte kantoorruimte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 850 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
2200 m²
In units vanaf
850 m²
Vrije hoogte
600 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
50 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Route van naar Friezenweg 14, 5349 AW Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring