Terug naar de resultaten
Te koop
Friezenweg 19 in Oss 5349 AW

Friezenweg 19

5349 AW Oss
Koopprijs € 235.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Dit unieke nieuwbouwplan van twee bedrijfsruimten wordt gerealiseerd aan de Friezenweg op bedrijventerrein Danenhoef aan de Zuidzijde van Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de mengeling van MKB-bedrijven, deels in combinatie met bedrijfswoningen. De bereikbaarheid is optimaal. Binnen enkele autominuten zijn via de ‘Weg van de Toekomst’ de A50...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 208 m² In units vanaf 208 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit unieke nieuwbouwplan van twee bedrijfsruimten wordt gerealiseerd aan de Friezenweg op bedrijventerrein Danenhoef aan de Zuidzijde van Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de mengeling van MKB-bedrijven, deels in combinatie met bedrijfswoningen. De bereikbaarheid is optimaal. Binnen enkele autominuten zijn via de ‘Weg van de Toekomst’ de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-’s-Hertogenbosch-Waalwijk) te bereiken.

Object
Op korte termijn wordt gestart met de bouw van deze 2-kapper bestaande uit twee zelfstandige (geschakelde) bedrijfsruimten van ieder circa 208 m² (totaal derhalve 416 m²). De hallen hebben een hoogte van ruim 7 meter waardoor voor de koper(s) ook nog de mogelijkheid bestaat om zelf (gedeeltelijk) een verdiepingsvloer aan te brengen.

Het plan is zeldzaam in zijn soort omdat er zelden zelfstandige bedrijfsruimten van deze omvang te koop worden aangeboden. Een unieke kans dus! De bedrijfsruimten zijn zowel gezamenlijk als los van elkaar te koop.

Bijkomend voordeel bij nieuwbouw is dat er géén 6% overdrachtsbelasting van toepassing is, de hallen worden van rechtswege in de BTW-sfeer geleverd. De kosten voor het opmaken van de koop-/aannemingsovereenkomst en akte van levering zijn voor rekening van koper.

Opleveringsniveau
De units worden casco+ opgeleverd, dat wil zeggen voorzien van:
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen (elektra- (3 x 25 ampère);
- wateraansluiting
- glasvezelaansluiting;
- elektrisch bedienbare (geïsoleerde) overheaddeur 4 meter breed x 4,5 meter hoog (lichtgrijs);
- monolitisch afgewerkte gewapende en gedeeltelijk geïsoleerde betonvloer op puinbed;
- twee (2) lichtstraten (4 x 1,5 meter) per bedrijfsruimte;
- tweelaags bitumineuze dakbedekking op 140 mm PIR isolatie (RC 6,0 m² K/W);
- hemelwaterafvoer alsmede rioolaansluiting voor toilet;
- het buitenterrein wordt tot de openbare weg voorzien van puinverharding met daarop klinkers (grijs/zwart wit BKK).

Het gebouw zal worden opgebouwd uit een staalconstructie, een gevel bestaande uit geïsoleerde sandwichpanelen (antraciet kleurig RAL 9006 met microrib profilering, RC 4,5) voorzien van stalen noodoverstorten en aluminium kozijnen voorzien van een loopdeur en daarboven glas. Boven de overheaddeuren wordt een donkergrijs stalen luifel aangebracht.

De dakconstructie biedt de mogelijkheid tot plaatsing van zonnepanelen. De constructie is daarvoor berekend op een extra belasting van 20 kg/m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn voor iedere bedrijfsunit 3 eigen parkeerplekken gesitueerd (in totaal derhalve 6 eigen parkeerplaatsen).

Het voorterrein zal middels notariële akte worden vastgelegd als mandelig terrein om te komen en gaan van de openbare weg naar de individuele bedrijfsruimten. In deze akte zal tevens worden vastgelegd dat buitenopslag van materialen en/of stalling van containers niet is toegestaan.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het bestemmingsplan “Moleneind - Landweer - Danenhoef - Oss - 2011’ en heeft hierin de bestemming ‘Bedrijf- 4’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’ en derhalve zijn bedrijven in de categorieën 2, 3.1 en 3.2. van de milieuzoneringslijst toegestaan.

Detailhandel in Auto's - Boten en Caravans (ABC-Goederen), grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers zwembaden en tuinhuisjes is toegestaan alsmede detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Diversen
Bij verkoop zal door Notariskantoor De Vree & Van Drongelen uit Berghem een koop-/aannemingsovereenkomst worden opgesteld waarin per bedrijfshal de koop-/aanneemsom wordt opgesplitst in 2 delen. 1. De grondkosten (€ 50.000,00) te betalen bij levering en 2. de koop-/aanneemsom minus de grondkosten te betalen in negen termijnen:
1. 10% te declareren zodra met de bouw een aanvang is gemaakt (grondwerk ten behoeve van de fundering meegerekend); 2. 10% te declareren zodra de staalconstructie gereed is;
3. 20% te declareren zodra binnen- en buitengevels zijn aangebracht;
4. 20% te declareren zodra dak waterdicht is en lichtstraten zijn aangebracht;
5. 10% te declareren zodra betonvloer inclusief rioleringaansluiting is aangebracht;
6. 10% te declareren zodra elektrisch bedienbare overheaddeur en loopdeur inclusief glas zijn aangebracht;
7. 10% te declareren zodra de erfverharding is aangebracht;
8. 5% te declareren zodra de nutsvoorzieningen en glasvezelaansluiting zijn aangebracht;
9. 5% te declareren bij de oplevering (te betalen vóór de oplevering).
De grondkosten en termijnbedragen dienen vermeerderd te worden met de BTW.

De verkoper verplicht zich binnen 180 werkbare werkdagen na betaling van de grondkosten de bedrijfsruimte op te leveren aan de koper.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 235.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 208 m² Vrije hoogte 700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 208 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
208 m²
In units vanaf
208 m²
Vrije hoogte
700 cm
Vrije overspanning
8 m
Route van naar Friezenweg 19, 5349 AW Oss

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.