Terug naar de resultaten
Te koop
Carmelietenstraat 8 in Oss 5341 EG

Carmelietenstraat 8

5341 EG Oss
Vraagprijs € 175.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
In het centrum van Oss, aan de drukke Carmelietenstraat/Burgwal ligt deze winkel-/balie-/horecaruimte in een herkenbaar vormgegeven hoekgebouw. De locatie, direct naast het Titus Brandsma Lyceum en in de directe omgeving van onder meer een vestiging van Randstad en De Wal met de fraaie herontwikkelingsplannen van de voormalige V&D direct voor deur, is als zodanig...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 90 m² In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
In het centrum van Oss, aan de drukke Carmelietenstraat/Burgwal ligt deze winkel-/balie-/horecaruimte in een herkenbaar vormgegeven hoekgebouw. De locatie, direct naast het Titus Brandsma Lyceum en in de directe omgeving van onder meer een vestiging van Randstad en De Wal met de fraaie herontwikkelingsplannen van de voormalige V&D direct voor deur, is als zodanig goed en herkenbaar te noemen.

Object
Het object omvat het op de begane grond gelegen appartementsrecht met een oppervlakte van circa 90 m² en is opgedeeld in een open ontvangstruimte, spreekkamer en een afgescheiden kantoorkamer (die eenvoudig bij de ontvangstruimte kan worden betrokken). Er is tevens een separate ruimte met keukenopstelling, toiletruimte met hangcloset en fonteintje en C.V. ruimte.

Opleveringsniveau
De ruimte is onder meer voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, tapijttegels, alarminstallatie met geluid en optisch flitslicht, zwarte kabelgoten voorzien ADSL-bedrading en telefoon -/internetbedrading. ADSL-patchkast, tijdklok ten behoeve van buitenverlichting.

Parkeren
In de direct omgeving zijn voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Centrum-Oss-2013' en heeft hierin de bestemming 'Centrum-Kernwinkelgebied' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 3 en publieksgerichte dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 90 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Verkoop vloeroppervlakte
90 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Carmelietenstraat 8, 5341 EG Oss

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.