Terug naar de resultaten
Te koop
Galliershof 24 in Oss 5349 BV

Galliershof 24

5349 BV Oss
Vraagprijs € 122.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat gelegen is op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de mengeling van kleine en middelgrote bedrijven deels in combinatie met dienstwoningen.

De locatie is eenvoudig te bereiken. Komende vanaf de A50/A59 uit de richting Den Bosch of Nijmegen volgt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 158 m² In units vanaf 79 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat gelegen is op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de mengeling van kleine en middelgrote bedrijven deels in combinatie met dienstwoningen.

De locatie is eenvoudig te bereiken. Komende vanaf de A50/A59 uit de richting Den Bosch of Nijmegen volgt u afslag Oss Oost (afslag 16) en onder aan de afslag de Graafsebaan richting Oss (N329). Ter hoogte van de kruising met de Julianasingel ziet u aan de linkerkant de woonboulevard. Bij de stoplichten op deze kruising slaat u rechtsaf, daarna neemt u de eerste afslag links de Galliërsweg in. Na enkele honderden meters ziet u aan de linkerzijde het bedrijfsverzamelgebouw liggen.

Object
Het object maakt onderdeel uit van bedrijfsverzamelgebouw Midi Center Oss dat medio 2003 gerealiseerd is en bestaat uit dertig kleinschalige bedrijfsruimten. De ruimten zijn indertijd allemaal snel verkocht aan MKB-ers en kleine particuliere beleggers.

Thans kunnen wij deze unit voor de verkoop aanbieden. De unit heeft een vloeroppervlak van circa 158 m² verdeeld over twee bouwlagen (circa 79 m² begane grond en circa 79 m² verdieping). De unit is zeer geschikt om te worden gebruikt als magazijn en/of werkplaats op de begane grond in combinatie met de fraai ingerichte kantoorruimte op de verdieping.

De unit is thans als volgt ingedeeld.
Begane grond: entree met meterkast en trapkast en aansluitend een magazijnruimte (voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur), keukenblokje en toiletruimte.

Via een vaste (houten) trap bereikt men de (betonnen) verdiepingsvloer. Deze ruimte is geheel ingericht als kantoorruimte en als zodanig ingedeeld met drie kantoorkamers, toilet, open kantineruimte met keukenblok. De ramen in de voorgevel zorgen voor ruime daglichttoetreding.

Opleveringsniveau
De unit is volledig ingericht en de kandidaat-koper kan de ruimte dus betrekken zonder noemenswaardige investeringen. Het opleveringsniveau omvat thans:
- meterkast voorzien van eigen gas-, water- en elektriciteitsmeters;
- brandslanghaspel;
- TL-armaturen;
- zowel op de begane grond als verdieping een hangtoilet;
- elektrisch bedienbare overheaddeur (2,60 meter hoog);
- hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en airco-units;
- alarminstallatie met bewegingssensoren;
- Nefit HR ketel voorzien van radiatoren;
- kabelgoten;
- siergrindvloer op de verdieping.
De binnenwanden van de kantoren zijn systeemwanden en kunnen dus naar wens worden verschoven/verwijderd.

Parkeren
Om het bedrijfsverzamelgebouw heen zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Iedere eigenaar van een bedrijfsunit is middels mandeligheid tevens eigenaar van het om het verzamelgebouw gelegen buitenterrein. Tevens is iedere eigenaar verplicht lid te worden en te blijven van Beheervereniging Midi Center Oss 1 en 2. Men betaalt aan deze vereniging jaarlijks een bedrag van circa € 800,00 ten behoeve van onder andere de gezamenlijke opstalverzekering, beheer buitenterrein, et cetera.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 122.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 79 m² Oppervlakte kantoorruimte 79 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 79 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 5000 m of meer
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
79 m²
In units vanaf
79 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
79 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Galliershof 24, 5349 BV Oss

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.