Terug naar de resultaten
Te huur
Munsterplein 2 in Roermond 6041 HD

Munsterplein 2

6041 HD Roermond
Huurprijs € 55.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De aan het Munsterplein gelegen winkelruimte is centraal gelegen in het kernwinkelgebied. In de directe omgeving zijn onder meer The Sting, Sacha, Douglas, State of Art en Nelson schoenen gevestigd. Door de herontwikkeling van het voormalige V&D-complex in een achttal grootschalige winkelunits zal dit, tezamen met de herinrichting van het plein met haar diverse...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 146 m² In units vanaf 146 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De aan het Munsterplein gelegen winkelruimte is centraal gelegen in het kernwinkelgebied. In de directe omgeving zijn onder meer The Sting, Sacha, Douglas, State of Art en Nelson schoenen gevestigd. Door de herontwikkeling van het voormalige V&D-complex in een achttal grootschalige winkelunits zal dit, tezamen met de herinrichting van het plein met haar diverse terrassen, de winkelroute alleen maar verbeteren en de aantrekkingskracht op het winkelend publiek vergroten. Het centrum van Roermond een verzorgingsgebied van ongeveer 1,1 miljoen inwoners dat binnen 30 autominuten rijden gelegen is.

Object
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het monumentale winkelpand waar ook ONLY is gevestigd. De voor verhuur beschikbare unit was tot voor kort in gebruik bij Different Corner en beschikt over een vloeroppervlak van circa 146 m² en heeft een front van circa 7,5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. De ruimte wordt als casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruime betaalde parkeervoorzieningen voorhanden. Ook zijn enkele parkeergarages en het parkeerterrein bij de Designer Outlet Roermond op loopafstand gesitueerd. De op- en afritten van de N280 (Weert-Roermond-Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat zich op circa 5 minuten loopafstand bevindt.

Aanvaarding
In nader overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 55.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 146 m² Verkoopoppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 8 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 146 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
146 m²
In units vanaf
146 m²
Verkoop vloeroppervlakte
146 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Munsterplein 2, 6041 HD Roermond

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring