Terug naar de resultaten
Te huur
Varkensmarkt 17 in Roermond 6041 ET

Varkensmarkt 17

6041 ET Roermond
Huurprijs € 49.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De Varkensmarkt vormt samen met de Steenweg het A1-winkelgebied in Roermond. In de directe omgeving zijn de winkels gevestigd van onder andere H&M, Claudia Sträter, The Athlete's Foot, Munnichs schoenen, Open 32, Paprika, Steps et cetera. Het centrum van Roermond heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 1,1 miljoen inwoners dat binnen 30 autominuten rijden gelegen is. Mede door de ligging...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² In units vanaf 105 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De Varkensmarkt vormt samen met de Steenweg het A1-winkelgebied in Roermond. In de directe omgeving zijn de winkels gevestigd van onder andere H&M, Claudia Sträter, The Athlete's Foot, Munnichs schoenen, Open 32, Paprika, Steps et cetera. Het centrum van Roermond heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 1,1 miljoen inwoners dat binnen 30 autominuten rijden gelegen is. Mede door de ligging direct nabij de Markt is het Designer Outlet center op loopafstand gelegen.

Object
Het winkelpand was tot voor kort in gebruik bij Witteveen mode. Behoudens de winkelruimte op de begane grond krijgt de huurder tevens de beschikking over de verdiepingen die kunnen worden aangewend voor opslag en personeelsruimte. De etages zijn toegankelijk via de trapopgang die is opgesteld aan de achterzijde van de winkelruimte, daar waar ook de aanbouw is gerealiseerd met een toilet en pantry-opstelling. De begane grond beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 105 m² met een front van 5,4 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot in de meterkast. De winkelruimte op de begane grond mag als instapklaar worden betiteld daar deze is voorzien van vloer- en plafondafwerking met inbouwverlichting, koel-/verwarmingsinstallaties en een toilet en pantry-opstelling.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruime (betaalde) parkeervoorzieningen voorhanden zoals op de Markt. Ook zijn enkele parkeergarages, zoals het Roercenter en het parkeerterrein bij de Designer Outlet Roermond op loopafstand gesitueerd. De op- en afritten van de N280 (Weert-Roermond-Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat zich op circa 5 minuten loopafstand bevindt.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 49.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² Verkoopoppervlakte 105 m² Perceeloppervlakte 118 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 105 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
105 m²
In units vanaf
105 m²
Verkoop vloeroppervlakte
105 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Varkensmarkt 17, 6041 ET Roermond

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring