Terug naar de resultaten
Te huur
Kievitsven 32 in Rosmalen 5249 JJ

Kievitsven 32

5249 JJ Rosmalen
Huurprijs € 975,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw waarvan het object deel uitmaakt, is gelegen op bedrijventerrein Kruistraat II te Rosmalen. Dit moderne bedrijventerrein huisvest een variëteit aan bedrijven die veelal een lokale tot regionale functie vervullen.

De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Vliertwijksestraat, die aansluit op de A59 in de richting Den...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw waarvan het object deel uitmaakt, is gelegen op bedrijventerrein Kruistraat II te Rosmalen. Dit moderne bedrijventerrein huisvest een variëteit aan bedrijven die veelal een lokale tot regionale functie vervullen.

De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Vliertwijksestraat, die aansluit op de A59 in de richting Den Bosch-Oss/Nijmegen. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar; op circa 10 minuten lopen is aan de Vliertwijksestraat een bushalte gesitueerd.

Object
In het bedrijfsverzamelgebouw is thans een bedrijfsunit voor verhuur beschikbaar gekomen. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van circa 160 m², gelijkwaardig verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond bestaat uit een representatieve entree, sanitaire voorzieningen, meterkast en bedrijfsruimte. De eerste verdieping is ingericht als kantoorruimte en onderverdeeld in diverse kantoorkamers en voorzien van een pantry.

Opleveringsniveau
De unit heeft een turn-key opleveringsniveau en is voorzien van een handbedienbare overheaddeur, vloerafwerking, systeemplafond met armaturen, wcd’s, airco-unit, alsmede een pantry en sanitaire voorzieningen.

Parkeren
Centraal op het bedrijventerrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd, die door de gebruikers en bezoekers van dit bedrijventerrein te gebruiken zijn.

Bestemming
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente ’s-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Kruisstraat en heeft hierin de bestemming Bedrijf. De bedrijfsunit is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorie 2, alsmede productiegebonden detailhandel en webwinkels, zoals omschreven in de staat bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 396,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 80 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 80 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Oppervlakte
80 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
2

Foto's

Route van naar Kievitsven 32, 5249 JJ Rosmalen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.