Terug naar de resultaten
Te huur
Rietbeemdenborch 6 - 8 in Rosmalen 5241 LG

Rietbeemdenborch 6 - 8

5241 LG Rosmalen
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Op steenworp afstand van de A2, pal nabij afslag 20 (Rosmalen), is achter de nieuw aangelegde rotonde met fietsbrug een kleinschalig kantorenpark gesitueerd. De bereikbaarheid per eigen vervoer behoeft dan ook geen nadere uitleg en wordt in het algemeen als uitstekend ervaren. De locatie is ook goed per openbaar vervoer bereikbaar; op aanvaardbare loopafstand zijn er bushaltes geplaatst...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 850 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Op steenworp afstand van de A2, pal nabij afslag 20 (Rosmalen), is achter de nieuw aangelegde rotonde met fietsbrug een kleinschalig kantorenpark gesitueerd. De bereikbaarheid per eigen vervoer behoeft dan ook geen nadere uitleg en wordt in het algemeen als uitstekend ervaren. De locatie is ook goed per openbaar vervoer bereikbaar; op aanvaardbare loopafstand zijn er bushaltes geplaatst (bijvoorbeeld aan de Empelseweg en de Raadhuisstraat).

Object
De voor verhuur beschikbaar gekomen kantoorruimten maken onderdeel uit van 'een serie van drie met elkaar geschakelde kantoorpaviljoens'. De buitenste twee gebouwen hebben een puntdak; het middelste gebouw een plat dak.

Het middelste kantoorgebouw (Rietbeemdenborch 6-8, het kantoorgebouw met een plat dak) heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 300 m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Deelverhuur per laag (circa 150 m² is bespreekbaar).

Het linker kantoorgebouw (Rietbeemdenborch 10, het kantoorgebouw met een punt dak) heeft een verhuurbaar oppervlak van in totaal circa 550 m², verdeeld over de begane grond (circa 150 m²), eerste verdieping (circa 150 m²), tweede verdieping (circa 150 m²) en zolderverdieping (circa 100 m²). Er is een personenlift aanwezig. De zolder is alleen per trap bereikbaar. Deelverhuur per laag (circa 150 m² is bespreekbaar).

Op dit moment zijn beide gebouwen op de begane grond inpandig met elkaar verboden. Het is dus mogelijk om beide kantoorgebouwen samen te huren (totale oppervlakte bedraagt circa 910 m² kantoorruimte).

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn voorzien van een inbouwpakket. Het inbouwpakket kan in tact blijven, maar de opdrachtgever is bereid mee te denken het vervangen van het bestaande inbouwpakket voor een nieuwe. Inspraak van de huurder is hierbij uiteraard mogelijk.

De gebouwen zijn standaard voorzien van gebouw gebonden installaties (verwarming middels een CV-installatie, mechanische ventilatie, koeling middels airconditioning, inbouw verlichtingsarmaturen in het systeemplafond en wandverlichting in de gangzone). Er is per bouwlaag een sanitaire ruimte geplaatst en is er een pantry aanwezig.

Parkeren
De kantoren beschikken over parkeerplaatsen die op eigen terrein zijn gelegen. De plaatsen worden via naambordjes gemarkeerd.

Diversen
Aanvaarding in overleg. BTW vriendelijk huren behoort tot de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 850 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 250,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
850 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Rietbeemdenborch 6 - 8, 5241 LG Rosmalen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.