Terug naar de resultaten
Verhuurd
Dorpsstraat 26 in Rosmalen 5241 EC

Dorpsstraat 26

5241 EC Rosmalen
Huurprijs € 25.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Locatie
Deze voormalige schoenenwinkel ligt op de hoek van de overdekte Vreeburgpassage en de Dorpsstraat, de hoofdwinkelstraat van de gemeente Rosmalen. De belangrijkste trekker in de Vreeburgpassage is de altijd drukke Jumbo supermarkt. De consumenten die de Jumbo en de overige winkels in de Vreeburgpassage bezoeken, parkeren op de parkeerplaats aan de achterzijde van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 139 m² In units vanaf 139 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze voormalige schoenenwinkel ligt op de hoek van de overdekte Vreeburgpassage en de Dorpsstraat, de hoofdwinkelstraat van de gemeente Rosmalen. De belangrijkste trekker in de Vreeburgpassage is de altijd drukke Jumbo supermarkt. De consumenten die de Jumbo en de overige winkels in de Vreeburgpassage bezoeken, parkeren op de parkeerplaats aan de achterzijde van de passage, direct aan de Jumbo supermarkt. Het kernwinkelapparaat van de gemeente Rosmalen is grofweg gelegen tussen twee bronpunten, enerzijds de Vreeburgpassage met haar parkeerterrein en anderzijds het nieuwe centrumplan met haar eigen parkeermogelijkheden. Deze twee ankerpunten worden met elkaar verbonden door de Dorpsstraat. De consumentenstroom beweegt zich derhalve tussen deze twee ankerpunten, zodat zowel de Driesprong (concentratie horeca en weekmarkt) als de Dorpsstraat druk belopen wordt. De gemeente Rosmalen telt ruim 30.000 inwoners.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 139 m². De ligging op de hoek van de Vreeburgpassage en de Dorpsstraat resulteert in een mooi, breed front zodat de winkelruimte een hoge attentiewaarde heeft. Tegenover de winkelruimte zijn aan de Dorpsstraat onder andere vestigingen van Blokker, Shoeby Fashion en Ter Stal Fashion gesitueerd. In de Vreeburgpassage zijn onder andere de reeds genoemde Jumbo, Bruna, DFM bloemen en Pour Vous gevestigd. De layout van de winkelruimte is dusdanig dat de ondernemer een ruime presentatiemogelijkheid voor zijn of haar producten heeft. De winkelruimte is per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, maar wordt echter in de huidige staat, leeg en bezemschoon, inclusief alle aanwezige installaties opgeleverd.

Parkeren
Direct aan de Vreeburgpassage, aan de zijde van de Jumbo supermarkt is een grote, zeer druk bezochte parkeerplaats gelegen. Het gratis parkeren wordt door middel van een blauwe zone gereguleerd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 25.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 139 m² Verkoopoppervlakte 139 m² Frontbreedte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 139 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
139 m²
In units vanaf
139 m²
Verkoop vloeroppervlakte
139 m²
Frontbreedte
900 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Dorpsstraat 26, 5241 EC Rosmalen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.