Terug naar de resultaten
Te huur
Saffierborch 4 in Rosmalen 5241 LN

Saffierborch 4

5241 LN Rosmalen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het object is gesitueerd op een zichtlocatie aan de rand van het kleinschalige bedrijventerrein de Overlaet in Rosmalen. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een ruime diversiteit aan ondernemers. Per autoverkeer is het goed bereikbaar, via de Bruistensingel is er een verbinding met de op- en afritten van de A2 en de A59. Het centrum van Rosmalen is op enkele...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 73 m² In units vanaf 23 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gesitueerd op een zichtlocatie aan de rand van het kleinschalige bedrijventerrein de Overlaet in Rosmalen. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een ruime diversiteit aan ondernemers. Per autoverkeer is het goed bereikbaar, via de Bruistensingel is er een verbinding met de op- en afritten van de A2 en de A59. Het centrum van Rosmalen is op enkele autominuten gelegen en op enkele minuten lopen is een bushalte gesitueerd.

Object en oppervlaktes
Dit representatieve zelfstandig bedrijfsgebouw met kantoorruimtes, ook wel De Kas genoemd, is onlangs volledig gerenoveerd en heeft hierdoor en zeer hoogwaardig opleveringsniveau. De gezamenlijke entree met bel-intercom geeft toegang tot de ontvangstruimte met meerdere zitjes, een gastentoilet, dames- en heren toilet, keuken met vaatwasser en de toegangstrap naar de eerste verdieping. De keuken en toiletgroep op de begane grond worden ter beschikking gesteld aan de huurders op de begane grond, de huurders op de eerste verdieping hebben een eigen pantry en dames- en heren toilet.

De voor verhuur beschikbare kantoorruimtes zijn op de begane grond en eerste verdieping gelegen en hebben de navolgende oppervlaktes:

Begane grond
Kantoorruimte 04: circa 35 m²
Kantoorruimte 05: circa 25 m²

Eerste verdieping
Kantoorruimte 2.1: circa 50 m²
Kantoorruimte 2.2: circa 23 m²

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes hebben een zeer hoogwaardig opleveringsniveau en zijn van alle nodige voorzieningen/installaties voorzien waardoor ze direct te gebruiken zijn.

De kantoorruimtes hebben het navolgende opleveringsniveau:
Kantoorruimte 04: industrieel plafond voorzien van led-armaturen, een egaline gietvloer, verwarming middels convectoren en connectie met bel-intercomsysteem, kabelgoten met databekabeling.

Kantoorruimte 05: industrieel plafond voorzien van led-armaturen, een egaline gietvloer, raambekleding (shutters), verwarming middels convectoren en connectie met bel-intercomsysteem, kabelgoten met databekabeling.

Kantoorruimte 2.1: systeemplafond voorzien van led-verlichting, vloerbedekking, raambekleding (lamellen), verwarming middels radiatoren, connectie met bel-intercomsysteem op de begane grond, airconditioning en kabelgoten met databekabeling.

Kantoorruimte 2.2: systeemplafond voorzien van led-verlichting, vloerbedekking, raambekleding (lamellen), verwarming middels radiatoren, connectie met bel-intercomsysteem op de begane grond en kabelgoten met databekabeling.

Huurprijzen kantoorruimtes (inclusief servicekosten):
Kantoorruimte 04: € 600,00 per maand*
Kantoorruimte 05: € 475,00 per maand*
Kantoorruimte 2.1: € 850,00 per maand*
Kantoorruimte 2.2: € 400,00 per maand*
*te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Het object beschikt over uitstekende gratis parkeerfaciliteiten op eigen terrein en directe omgeving.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn BTW van toepassing Ja Servicekosten € 40,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 73 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 23 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
73 m²
In units vanaf
23 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Turnkey
Ja
Route van naar Saffierborch 4, 5241 LN Rosmalen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.