Terug naar de resultaten
Te huur
Dorpsstraat 53 in Rosmalen 5241 EA

Dorpsstraat 53

5241 EA Rosmalen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte maakt deel uit van het hoofd-winkelgebied van Rosmalen. De onroerende zaak ligt aan het sfeervolle horecaplein van Rosmalen. In de directe nabijheid treft men een grote variatie aan horeca-formules die al jaren prominent aanwezig zijn in het centrum, zoals Brasserie Fleurie, Pasta Bar Undici, Restaurant 't Vosje, Eetcafé de Likkepot en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² In units vanaf 210 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte maakt deel uit van het hoofd-winkelgebied van Rosmalen. De onroerende zaak ligt aan het sfeervolle horecaplein van Rosmalen. In de directe nabijheid treft men een grote variatie aan horeca-formules die al jaren prominent aanwezig zijn in het centrum, zoals Brasserie Fleurie, Pasta Bar Undici, Restaurant 't Vosje, Eetcafé de Likkepot en Bottles. De ligging aan de doorgang naar het in 2018 opgeleverde, hernieuwde centrum van Rosmalen maakt dat er veel consumenten dit pand passeren. Het 'nieuwe' centrum voorziet in formules zoals Jumbo, Hema, Primera, Only for Men en tal van andere bekende namen.

Object
Onderhavig winkelpand bestaat uit een begane grond van circa 110 m², met twee bovengelegen verdiepingen waar een appartement is gesitueerd. De bedrijfsgebonden ruime en nette bovenwoning is inpandig bereikbaar (het heeft dus geen eigen opgang) en kan, indien gewenst, worden mee-gehuurd. Het betreffende appartement bevindt zich in een keurige staat en is voorzien van een nette keuken, badkamer en ruime slaapkamer.

Tevens is het object voorzien van een achtergelegen tuin die vanuit de serre of via het achterliggende parkeerterrein te betreden is. Op dit parkeerterrein is tevens een parkeerplaats aanwezig die bij de onroerende zaak behoort.

Opleveringsniveau
Verhuurder verhuurt het casco waarbij het opleveringsniveau in overleg wordt bepaald.

Parkeren
Er zijn zowel aan de Hoogstraat als aan de Raadhuisstraat gratis parkeerplaatsen aanwezig. Achter de Vreeburgpassage en achter de toekomstige centrumontwikkeling, is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Alles gereguleerd door middel van een blauwe zone.

Bestemming
Onderhavige onroerende zaak valt onder het bestemmingsplan ''Rosmalen Centrum (2012-12-18)''. Hierin staat vermeld dat een bepaalde mate van horeca alsmede detailhandel is toegestaan.

Aanvaarding
1 april 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding Per 01-04-2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² Verkoopoppervlakte 110 m² Perceeloppervlakte 183 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 210 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
210 m²
In units vanaf
210 m²
Verkoop vloeroppervlakte
110 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Dorpsstraat 53, 5241 EA Rosmalen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring