Terug naar de resultaten
Koop / huur
De Driesprong 23 in Rosmalen 5241 TJ

De Driesprong 23

5241 TJ Rosmalen
Vraagprijs € 605.000,- k.k. Vraagprijs € 55.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte ligt in het hart van Rosmalen nabij het overdekte boodschappencentrum, de Vreeburgpassage. Deze voormalige Intertoys ligt op een gunstige hoek, met in de directe omgeving tal van (gratis) parkeergelegenheden. De Driesprong heeft een centrale functie voor het winkelend publiek met diverse lokale retailformules en een grote supermarkt....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² In units vanaf 320 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte ligt in het hart van Rosmalen nabij het overdekte boodschappencentrum, de Vreeburgpassage. Deze voormalige Intertoys ligt op een gunstige hoek, met in de directe omgeving tal van (gratis) parkeergelegenheden. De Driesprong heeft een centrale functie voor het winkelend publiek met diverse lokale retailformules en een grote supermarkt. Direct naast het object bevindt zich een 'versmarkt' met een bakker, groenteboer en slager. De directe omgeving bestaat uit diverse boetiekjes.

Object
Het object omvat circa 320 m² op de begane grond met een onderliggende kelder van circa 80 m². De ingang van het object is gesitueerd aan De Driesprong en beschikt over een mooie, brede pui van circa 13 meter. De achterkant van het object grenst aan een parkeerterrein en heeft diverse grote raampartijen met direct inzicht naar binnen. Het pand is voorzien van een aparte kantoorruimte waarin tevens een pantry is gesitueerd. De toiletruimte bevindt zich ook op de begane grond. De kelder is bereikbaar door middel van een inpandige trap. Voormalig huurder Intertoys gebruikte de kelder als opslag; hier is tevens de c.v. installatie geplaatst.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat aan kandidaat koper/huurder opgeleverd. In het geval van een huursituatie wordt uitsluitend het casco verhuurd.

Parkeren
In de directe nabijheid van onderhavige commerciële ruimte liggen drie parkeerterreinen:
- parkeerterrein Achter de Driesprong;
- parkeerterrein Markt;
- parkeerterrein Rodenborchweg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 605.000,- kosten koper Vraagprijs € 55.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² Verkoopoppervlakte 320 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 320 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
320 m²
In units vanaf
320 m²
Verkoop vloeroppervlakte
320 m²
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar De Driesprong 23, 5241 TJ Rosmalen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.