Terug naar de resultaten
Te huur
Schutsboomstraat 11 in Schaijk 5374 CA

Schutsboomstraat 11

5374 CA Schaijk
Huurprijs € 49.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkel is beschikbaar vanwege de verhuizing van Kruidvat naar een pand naast de nieuwe Albert Heijn in het zojuist opgeleverde centrumplan. Onderhavige ruimte ligt aan de Schutsboomstraat direct aan de nieuw gerealiseerde parkeerplaats van het nieuwe centrumplan, waar ook Jumbo en AH zijn gevestigd. Door de realisatie van het nieuwe centrumplan is er een compact...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 380 m² In units vanaf 380 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkel is beschikbaar vanwege de verhuizing van Kruidvat naar een pand naast de nieuwe Albert Heijn in het zojuist opgeleverde centrumplan. Onderhavige ruimte ligt aan de Schutsboomstraat direct aan de nieuw gerealiseerde parkeerplaats van het nieuwe centrumplan, waar ook Jumbo en AH zijn gevestigd. Door de realisatie van het nieuwe centrumplan is er een compact boodschappencentrum ontstaan voor de Schaijkse consument waar onderhavige winkelruimte absoluut onderdeel van uitmaakt.  

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 380 m² bvo en is per direct beschikbaar. Doordat het object op de hoek van de Schutsboomstraat en het nieuwe parkeerterrein is gesitueerd, is de attentiewaarde enorm hoog en is de winkel uitstekend bereikbaar. Het mooie, brede front, in combinatie met de rechthoekige lay-out, maakt dat de ruimte perfect in te delen is. 

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd. De huidige vloer-, wand- en plafondafwerking, alsmede de aanwezige installaties, het toilet en de pantry worden door Kruidvat achtergelaten.

Parkeren
Met de komst van het nieuwe centrumplan zijn er ruimschoots voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving aanwezig. Ook voor de winkelruimte zijn gratis parkeerplaatsen gesitueerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 49.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 380 m² Verkoopoppervlakte 380 m² Frontbreedte 800 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 380 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
380 m²
In units vanaf
380 m²
Verkoop vloeroppervlakte
380 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Schutsboomstraat 11, 5374 CA Schaijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.