RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Eekelhof 58, 5482 WH Schijndel, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 1.500.000,- k.k.
Eekelhof 58 in Schijndel 5482 WH

Omschrijving

Locatie
Onderhavig kantoorgebouw is zeer goed zichtbaar en prominent gelegen aan de Structuurweg van Schijndel. De Structuurweg, welke overloopt in de N617, verbindt ’s-Hertogenbosch met Veghel en Sint-Oedenrode. Op circa tien autominuten ligt de A2 gelegen, dan wel de A50 Nijmegen - Eindhoven. Enkele duizenden voertuigen passeren dagelijks het pand. Het gebouw is nagenoeg solitair gelegen en grenst aan een woonwijk. Het centrum van Schijndel met horeca en winkels is op loopafstand gelegen.

Object
Het object betreft een solitair kantoorgebouw (bouwjaar 1999) verdeeld over vijf bouwlagen met in totaal 982 m² verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over:
- begane grond : 40,7 m²
- eerste verdieping: 190 m²
- tweede verdieping: 249 m²
- derde verdieping: 249 m²
- vierde verdieping: 254 m²

Iedere verdieping beschikt over eigen sanitaire voorzieningen en een pantry. Op de begane grond is een separaat toegankelijke archief-/technische ruimte gesitueerd. De kantoorruimte is thans nog verhuurd tot en met 31 december 2019. Voor meer informatie omtrent huurgegevens en beschikbaarheid kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Opleveringsniveau
- hoofdentree met tochtportaal, automatisch bedienbaar;
- personenliftinstallatie (Kone, 630 kg);
- automatische zonnescreens (zuidzijde);
- ontruimingsinstallatie;
- alarminstallatie;
- kabelgoten ten behoeve van data (UTP Cat 5), telefoon en elektra;
- radiatoren voorzien van thermostaat kranen;
- pantry per bouwlaag;
- systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen;
- toiletgroep per bouwlaag;
- topkoelings installatie (eerste en tweede verdieping);
- airco-installatie (derde en vierde verdieping);
- demontabele scheidingswanden;
- brandpreventiemiddelen.

Parkeren
Op eigen terrein is ruimte voor 22 personen auto's en zijn twee oplaadpunten voor elektrische auto's gesitueerd.

Bestemming
Het gebouw is gelegen in het bestemmingsplan 'Kom Schijndel 2013' en heeft hierin enkel de bestemming kantoor. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.500.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting De kantoorruimte is thans nog verhuurd tot en met 31 december 2019. BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 982 m² Perceeloppervlakte 1152 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig