Terug naar de resultaten
Te huur
Postelstraat 8 B in Someren 5711 EN

Postelstraat 8 b

5711 EN Someren
Vraagprijs € 29.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Deze winkelruimte ligt op een A1-locatie, oftewel het beste stuk van de Postelstraat, dé winkelstraat van de gemeente Someren. In de directe nabijheid zijn de belangrijkste retailers gevestigd zoals Jumbo, Kruidvat, Intertoys, Primera, Hema en Takko Fashion. De Postelstraat vormt in principe het kernwinkelgebied van Someren zodat je met één keer parkeren alle zaken...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 225 m² In units vanaf 225 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Deze winkelruimte ligt op een A1-locatie, oftewel het beste stuk van de Postelstraat, dé winkelstraat van de gemeente Someren. In de directe nabijheid zijn de belangrijkste retailers gevestigd zoals Jumbo, Kruidvat, Intertoys, Primera, Hema en Takko Fashion. De Postelstraat vormt in principe het kernwinkelgebied van Someren zodat je met één keer parkeren alle zaken kunt bezoeken. De gemeente Someren heeft circa 18.000 inwoners.

Object
De winkelruimte heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 225 m² die uitgebreid kan worden met circa 120 m² separate opslagruimte in de kelder. Het front van de winkel bedraagt circa 7 meter en maakt onderdeel uit van een commerciële plint met onder andere Intertoys, Primera en Takko Fashion, een beeldbepalend blok in de Postelstraat. Aan de achterzijde van de winkelruimte is een secundaire ruimte afgescheiden ten behoeve van een personeelsruimte, toilet en pantry. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een toegangsdeur naar de bevoorradingsgang die tevens dienst doet als vluchtgang. Via deze gang is ook de separate kelderruimte te bereiken. In totaliteit heeft de winkelruimte een zeer overzichtelijke lay-out, geschikt voor vele formules.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd inclusief alle aanwezige installaties. Het aanwezige luchtgordijn, verwarmingsinstallatie en geiser worden 'om niet' in gebruik gegeven aan huurder. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan.

Parkeren
Vóór de winkelruimte en in de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig die gereguleerd worden door middel van een blauwe zone.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 29.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 225 m² Verkoopoppervlakte 225 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 225 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
225 m²
In units vanaf
225 m²
Verkoop vloeroppervlakte
225 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Postelstraat 8 b, 5711 EN Someren

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring