Terug naar de resultaten
Te huur
Observantenhof 11 in Tilburg 5025 KX

Observantenhof 11

5025 KX Tilburg
Huurprijs € 105.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de inrit naar het parkeerterrein bij de Korvelseweg, dé doorgaande winkelstraat ten zuiden van het centrum van Tilburg. De locatie is goed bereikbaar vanaf de Ringbaan Zuid en de Bredaseweg en ligt nabij de snelweg en het stadscentrum. Het gebied Korvelseweg/Observantenhof kenmerkt zich door het diverse aanbod van winkels, horeca en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1260 m² In units vanaf 794 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de inrit naar het parkeerterrein bij de Korvelseweg, dé doorgaande winkelstraat ten zuiden van het centrum van Tilburg. De locatie is goed bereikbaar vanaf de Ringbaan Zuid en de Bredaseweg en ligt nabij de snelweg en het stadscentrum. Het gebied Korvelseweg/Observantenhof kenmerkt zich door het diverse aanbod van winkels, horeca en dienstverlening, gecombineerd met wonen. Maar ook zijn er verschillende lokale en regionale ondernemers gevestigd, gecombineerd met landelijke formules zoals Kruidvat, Trekpleister en de Albalad supermarkt.

Object
De bij Fiya Wonen in gebruik zijnde winkelruimte is circa 790 m² groot en kan worden samengevoegd met de naastgelegen winkelruimte, voorheen in gebruik bij Blokker, zodat er een winkelruimte ontstaat van circa 1.230 m² op de begane grond met een entree op de kop van de Korvelseweg. De op de eerste etage gelegen kantoorruimte is circa 25 m² groot. Aan de zijde van het Observantenhof is er een mogelijkheid tot het laden en lossen van goederen.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per ingangsdatum van het huurcontract bevindt, derhalve voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken op de begane grond, een systeemplafond met verlichting, een koel-/verwarmingsinstallatie en een meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen. De eerste etage is voorzien van een pantry, dubbele toiletopstelling en een c.v.-ketel. 

Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Er is gelegenheid tot betaald parkeren aan de Korvelseweg en gratis parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein aan het Observantenhof.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 105.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting in nader overleg met verhuurder en vertrekkend huurder BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1260 m² Verkoopoppervlakte 794 m² Diversen In units vanaf 794 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1260 m²
In units vanaf
794 m²
Verkoop vloeroppervlakte
794 m²
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Observantenhof 11, 5025 KX Tilburg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.