Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvelstraat 111 in Tilburg 5038 AD

Heuvelstraat 111

5038 AD Tilburg
Vraagprijs € 65.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen in het voetgangersgebied van het kernwinkelgebied van Tilburg. De Heuvelstraat is de belangrijkste winkelstraat en mede door de ligging op de kop van de T-splitsing met de Oude Markt heeft de winkelruimte een extra hoge attentiewaarde. In de directe omgeving van de winkel hebben zich onder andere gevestigd: Simon Lévelt, Bagels & Beans,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 187 m² In units vanaf 187 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen in het voetgangersgebied van het kernwinkelgebied van Tilburg. De Heuvelstraat is de belangrijkste winkelstraat en mede door de ligging op de kop van de T-splitsing met de Oude Markt heeft de winkelruimte een extra hoge attentiewaarde. In de directe omgeving van de winkel hebben zich onder andere gevestigd: Simon Lévelt, Bagels & Beans, Tuerlings, diverse kwalitatieve daghorecazaken en binnenkort tevens Dille & Kamille.

Object
Het winkelpand wordt momenteel gerestaureerd, waarbij de in het oog springende winkelpui met hoge raampartijen in ere wordt hersteld. De begane grond van circa 187 m² met een entresolniveau van circa 63 m² komt voor de verhuur beschikbaar.

Het pand betreft een monument; de wooneenheden op de verdiepingen behoren niet tot het gehuurde en krijgen de beschikking over een eigen opgang.

Opleveringsniveau
Het gehuurde zal als casco worden verhuurd met behoud van de huidige gladde vloer en worden voorzien van een meterkast inclusief nutsvoorzieningen en een afgedopte riolering voor de pantry en toiletvoorzieningen. Streefdatum oplevering: september 2019.

Parkeren
In het centrum van Tilburg zijn in de verschillende parkeergarages ruim voldoende (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig. Daarnaast is de locatie uitstekend te bereiken per openbaar vervoer.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 65.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 187 m² Verkoopoppervlakte 187 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 187 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
187 m²
In units vanaf
187 m²
Verkoop vloeroppervlakte
187 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Heuvelstraat 111, 5038 AD Tilburg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.