Terug naar de resultaten
Te huur
Heuvelstraat 19 in Tilburg 5038 AA

Heuvelstraat 19

5038 AA Tilburg
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich aan de hoofd- winkelstraat van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat staat van oudsher bekend om zijn diversiteit aan landelijke, alsmede internationale ketens. De betreffende winkelruimte ligt aan het begin van de Heuvelstraat en is omringd door publiekstrekkers als C&A, Hema, Douglas, Hünkemoller, Ici Paris XL en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 542 m² In units vanaf 542 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich aan de hoofd- winkelstraat van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat staat van oudsher bekend om zijn diversiteit aan landelijke, alsmede internationale ketens. De betreffende winkelruimte ligt aan het begin van de Heuvelstraat en is omringd door publiekstrekkers als C&A, Hema, Douglas, Hünkemoller, Ici Paris XL en Hudson’s Bay. Omliggende formules zorgen ervoor dat de toekomstige retailer van deze winkelruimte voldoende passanten krijgt.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 195 m² op de begane grond met een bovengelegen verdieping verdeeld over twee blokken. Het achterste blok, dat bereikbaar is door middel van een trap achterin de winkelruimte, gebruikt de huidige huurder als magazijn. Het voorste blok is door middel van een tussen deur op de verdieping te bereiken. Hetgeen kan gebruikt worden als magazijn leent zich uitstekend voor een extra magazijn. Verder is de winkelruimte voorzien van een pantry en toilet op de eerste verdieping. Aan de achterkant wordt het pand ontsloten naar het Pieter Vreedeplein. Betreffend gedeelte van het plein is omringd door een afrastering en is dus niet voor het publiek bereikbaar. Deze ontsluiting kan gebruikt worden voor aan- en toevoer van materialen.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 300 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Parkeren
Per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 542 m² Verkoopoppervlakte 178 m² Perceeloppervlakte 225 m² Frontbreedte 550 cm Energie Energieklasse C Energie einddatum 06-08-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 542 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
542 m²
In units vanaf
542 m²
Verkoop vloeroppervlakte
178 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Heuvelstraat 19, 5038 AA Tilburg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.