Terug naar de resultaten
Te huur
Juliana Van Stolbergstraat 15 in Tilburg 5038 AM

Juliana van Stolbergstraat 15

5038 AM Tilburg
Vraagprijs € 30.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan een van Tilburgs beste winkelstraten, de Juliana van Stolbergstraat. Deze functioneert als verbinding tussen de Heuvelstraat en het Piusplein, ook wel het horecaplein van Tilburg genoemd. Aan de Juliana van Stolbergstraat treft u tal van landelijke, alsmede lokale formules aan zoals Van Arendonk, Livera, HiFi Klubben, Ulla...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m² In units vanaf 65 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan een van Tilburgs beste winkelstraten, de Juliana van Stolbergstraat. Deze functioneert als verbinding tussen de Heuvelstraat en het Piusplein, ook wel het horecaplein van Tilburg genoemd. Aan de Juliana van Stolbergstraat treft u tal van landelijke, alsmede lokale formules aan zoals Van Arendonk, Livera, HiFi Klubben, Ulla Popken, BackWERK en Fresh.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 65 m² op de begane grond en beschikt over een aantrekkelijke pui, bestaande uit twee raampartijen (links en rechts) en daar tussenin een entree. De ruimte is circa 15 meter diep, waarbij zich achter in de winkelruimte een toilet en een pantry bevinden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Het centrum van Tilburg beschikt over diverse betaalde parkeermogelijkheden. Op steenworp afstand bevindt zich parkeergarage Heuvelpoort met een capaciteit van 400 parkeerplaatsen. Op circa 500 meter afstand is parkeergarage Emma Passage gesitueerd, met een capaciteit van 300 parkeerplaatsen. Tevens beschikt de binnenstad van Tilburg over een uitstekende OV-verbinding. Zo zijn er tal van bushaltes nabij de winkelruimte en ligt het centraal station op loopafstand.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 30.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m² Verkoopoppervlakte 65 m² Perceeloppervlakte 115 m² Frontbreedte 392 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 65 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
65 m²
In units vanaf
65 m²
Verkoop vloeroppervlakte
65 m²
Frontbreedte
392 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Juliana van Stolbergstraat 15, 5038 AM Tilburg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.