Terug naar de resultaten
Te huur
Eindhovenseweg 47 in Valkenswaard 5554 AA

Eindhovenseweg 47

5554 AA Valkenswaard
Huurprijs € 25.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De in het centrum van Valkenswaard gelegen winkelruimte is gelegen aan de Eindhovenseweg tegenover Xenos en nabij de winkels van Intersport, Marie Claire, Bovendeert en Smolders Schoenen. Door de ligging aan de Eindhovenseweg is de winkelruimte uitstekend bereikbaar en gelegen op een prima zichtlocatie. Het winkelbestand in de gemeente Valkenswaard met ruim 30.000 inwoners vervult een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² In units vanaf 170 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De in het centrum van Valkenswaard gelegen winkelruimte is gelegen aan de Eindhovenseweg tegenover Xenos en nabij de winkels van Intersport, Marie Claire, Bovendeert en Smolders Schoenen. Door de ligging aan de Eindhovenseweg is de winkelruimte uitstekend bereikbaar en gelegen op een prima zichtlocatie. Het winkelbestand in de gemeente Valkenswaard met ruim 30.000 inwoners vervult een enorme regiofunctie.

Object
De voorheen bij Rottier verlichting in gebruik zijnde winkelruimte is gesplitst en beschikt aan de Eindhovenseweg (front circa 6,5 meter) over circa 120 m² winkelruimte op de begane grond met circa 50 m² magazijn-/personeelsruimte op de eerste etage. De unit aan de zijde van de Handwerkstraat is verhuurd ten behoeve van de SNS Bankwinkel.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, inclusief winkelpui met entreepartij, toiletruimte en gladde betonvloer. De nutsvoorzieningen zijn binnengebracht tot in de meterkast.

Parkeren
Er zijn in het centrum van Valkenswaard voldoende betaald parkeerplaatsen aanwezig waar onder op het nabij gelegen parkeerterrein aan het Deken Mandersplein. Aan de Eindhovenseweg zijn laad-/losplaatsen aanwezig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 25.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Verkoopoppervlakte 120 m² Frontbreedte 650 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 170 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Verkoop vloeroppervlakte
120 m²
Frontbreedte
650 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Eindhovenseweg 47, 5554 AA Valkenswaard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.